Suu-nenäsuojain FFP2 (KN95), 10 kpl

Suu-nenäsuojain FFP2 (KN95), 10 kpl

€29.90

Normaalihinta 59.80 € / 10 kpl

Katso kaikki tämän tuotekategorian vaihtoehdot tästä ►

FFP2 (KN95) - luokan suu-nenäsuojaimet ovat toiseksi korkeinta suojaustasoa suodattaen vähintään 94 % ilmassa olevista hiukkasista

Suu-nenäsuojain antaa suojan kiinteitä hiukkasia vastaan, jotka eivät ole myrkyllisiä, kuten pölyltä, savulta ja aerosoleilta. Myös kuitupitoista pölyä vastaan. FFP2 - suojaimen käyttö voi olla tarpeellista mm. rakennusalalla tai yleisesti henkilökohtaisessa käytössä esimerkiksi julkisissa tiloissa kun tarvitaan erityistä suojautumista roiskeita vastaan.

CE-merkittyjä (EN 149:2001). Erotusarvo vähintään 94 %.

Suu-nenäsuojain asettuu kasvoille tiiviisti ja läpihengitys on vaivatonta. Suojaimessa on muotoiltava nenäkappale, joka parantaa käyttömukavuutta. Helppo kuljettaa mukana, menee pieneen tilaan. Kertakäyttöinen, voidaan hävittää tavallisen jätteen mukana.

Käyttöohje

Pese kädet huolellisesti tai käytä käsien desinfiointiainetta. Peitä suojaimella nenä ja suu. Metallinen nenävahvike ylöspäin. Aseta korvalenkit korvien taakse ja muotoile nenävahvike tiiviisti nenän pintaan. Suojain asetetaan mahdollisimman tiiviisti kasvoille, jotta maskin teho on mahdollisimman hyvä. Käytön yhteydessä pyri välttämään suojaimen koskemista. Käytön jälkeen pese kädet tai käytä käsidesiä.

Määrät ja hinnat:

  •  3 kpl pakkaus 17.90 €
  •  10 kpl pakkaus 29.90 €

info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland