Somnolis kuorsauskisko 29.95 € | LabTex Oy

Somnolis kuorsauskisko 29.95 € | LabTex Oy

€29.95

Somnolis on väline tilapäiseen kuorsaukseen sekä lievään ja satunnaiseen uniapneaan. Sveitsissä kehitetty helppokäyttöinen, huomaamaton ja tehokas oraalinen ratkaisu, jonka suunnittelussa on hyödynnetty viimeisintä tieteellistä tutkimustyötä ja teknologiaa.

Somnolis – kuorsauskiskon vaikutus perustuu leuan asentoa muokkaavaan mekanismiin, jonka ansiosta ylähengitystiet pysyvät avoimena. Tällainen kliinisesti todistettu hoitomuoto eliminoi kuorsausta ja antaa virkistävän yöunen. Unen aikana ylähengitysteiden, pehmeän suulaen ja kielen lihakset rentoutuvat ja ilman kulkutila pienenee. Kuorsaus syntyy ylähengitysteiden tukkiessa hapensaantia. Somnolis edesauttaa leuan anatomista asentoa, jolloin kieli ei valu nieluun. Ilma kulkee vapaasti eikä ikävää kuorsausääntä pääse syntymään. Pakkauksen mukana toimitettavien säätöhihnojen avulla kisko voidaan säätää mahdollisimman tarkasti, mikä lisää laitteen käyttömukavuutta.

Somnolis on valmistettu lääketieteelliset- ja elintarvikkeille asetetut standardit täyttävästä pehmeästä ja lateksittomasta materiaalista, joka ei sisällä Bisphenol A:ta. Kiskossa on neljä eri säätöastetta, jotka lisäävät laitteen käyttömukavuutta. Paino vain 8g. The American Academy of Sleep Medicine suosittelee suukiskojen käyttöä uniapnean ja kuorsauksen hoitomuotona lievissä ja keskivaikeissa tapauksissa. Somnolis kiskoa ei voi käyttää proteesien kanssa. Mikäli Somnoliksen käyttö ei olennaisesti vähennä oireita, on suositeltavaa ottaa yhteyttä lääkäriin vaikeampien uniongelmien (uniapnea) selvittämiseksi.

Mitä haittoja kuorsaamisesta voi olla?

Hoitamattomana kuorsaus saattaa johtaa lyhyisiin hengityskatkoksiin, joilla on haitallisia vaikutuksia syvänunen vaiheeseen. Tämän seurauksena ilmenee jatkuvaa väsymyksen tunnetta, päänsärkyjä, ärtyneisyyttä ja oireiden pitkittyessä jopa sukupuolivietin heikentymistä sekä sydän- ja verisuonitautien oireita. Uniapneaa pahentavia tekijöitä ovat mm. ylipaino, alkoholi, tupakka, uni- ja rauhoittavat lääkkeet, väsymys ja stressi.

Vinkki: Mietityttääkö sinua lähteä kuorsaavan kumppanin kanssa matkalle? Somnolis mahtuu vaikka housujen taskuun ja on huomaamaton käyttää.

Kontraindikaatiot:

irrotettava tai helposti irtoava hammasproteesi

alaleuan nivelkipuja

irtoava hammas

olet alle 18 vuotias

Pitkäaikaiskäyttöön suosittelemme lämpömuotoiltavia Somnofit / Somnofit-S - suukiskoja.

Keskustele lääkärin/hammaslääkärin kanssa mikäli epäilette suukojeiden soveltuvuutta itsellenne. Tutkimukset osoittavat, että kiskot lievittävät oireita suurimmalla osalla kuorsaajista ja uniapneaa sairastavista. Kuorsaukseen ja uniapneaan vaikuttavista tekijöistä kuten elintavoista, anatomiasta ja terveydentilasta johtuen täydellistä tehoa ei voida taata kaikissa tapauksissa.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland