Somnofit-S uniapneakisko + BonyPlus puhdistustabletit yhteishintaan

Somnofit-S uniapneakisko + BonyPlus puhdistustabletit yhteishintaan

€149.00

Tilaa kesäkuussa ja saat BonyPlus Express suukojeiden puhdistustabletit 32 kpl:n pakkauksen kaupan päälle!

Somnofit-S uniapneakiskon vaikutus perustuu leuan asentoa eteenpäin vetävään mekanismiin, jonka ansiosta leuka pysyy anatomisessa asennossa ja ylähengitystiet pysyvät avoimena nukuttaessa. Tällainen kliinisesti todistettu hoitomuoto eliminoi kuorsausta ja uniapneaa. Uusi patentoitu muotoilu ja pelkistetty, pienempi koko tekevät Somnofit-S - kiskosta käytössä miellyttävämmän ja entistä helpomman puhdistaa. Vuoden 2016 parhaan kuorsauskiskon tittelin voittaja Saksassa (Testsieger).

Unen aikana ylähengitysteiden, pehmeän suulaen ja kielen lihakset rentoutuvat ja ilman kulkutila pienenee. Kuorsaus- ja uniapneaoireet syntyvät kun hengitys ei kulje vapaasti ylähengitysteissä. Somnofit-S -laitteen tarjoaman mekanismin avulla alaleuka pysyy anatomisesti oikeassa asennossa vapauttaen ilmatiet. Hoidon kannalta on tärkeää, että hoitava lääkäri on diagnosoinut uniapnean ja suosittelee suukojeen käyttöä. Somnofit-S – uniapneakiskon muotoilu ja sovitus suoritetaan vaivattomasti kotona vain muutamissa minuuteissa. Pakkauksen mukana toimitettavien säätöhihnojen avulla suukoje voidaan säätää mahdollisimman tarkasti, mikä lisää laitteen käyttömukavuutta.

Vaikutukset

Leuan asentoa muokkaavan hoitokeinon tehokkuus on kliinisesti todistettu ja yli 80 % tapauksissa se vähentää tai poistaa kuorsauksen. Obstruktiivisessa uniapneassa apneaindeksin keskimääräinen vähentyminen on 55 % mutta se saattaa vaihdella huomattavasi yksilötasolla. Näin ollen lääkärin tulisi ensisijaisesti opastaa sopivan hoitomuodon löytämisessä.

Somnofit on alkuperäinen sveitsiläsvalmisteinen terveydenhuollon laite, joka on valmistettu lääketieteelliset- ja elintarvikkeille laaditut vaatimukset täyttävästä lateksittomasta materiaalista. Kiskot muotoillaan suuhun sopiviksi keitinvedessä kuumentamalla. Pehmeän materiaalin ansiosta laite on käytössä miellyttävä eikä aiheuta hiertymiä suuhun. Materiaali on väriaineeton ja sen allergeenit on minimoitu. Kiskot muodostuvat kahdesta muotista (ylä- ja alaleuka) ja säädettävistä hihnoista. Huomaathan, että suukojeet eivät sovellu henkilöille, joilla on proteesi tai heikosti kiinnitettyjä hammasimplantteja.Vaikeissa uniapneatapauksissa suositellaan hoitomuodoksi CPAP-laitteen käyttöä.

Käyttöönotto

Somnofit-S -muotit kuumennetaan yksi kerrallaan vedessä, jolloin materiaalista tulee helposti muotoiltavaa. Pakkauksen mukana on lämpömittari veden lämmön tarkistamiseksi. Muotit asetetaan suuhun ylä- ja alahammasrivistöjen päälle ja purraan yhteen, jolloin ne muotoutuvat käyttäjälle sopiviksi. Lopuksi muotit yhdistetään hihnalla, joka vetää alaleukaa hieman eteenpäin. Tämän jälkeen kiskomuotit ovat valmiit käytettäväksi. Muotit voidaan tarvittaessa lämmittää ja muovailla uudestaan. Kiskojen käyttömukavuus paranee säännöllisellä käytöllä. Totuttelu kiskojen kanssa nukkumiseen kestää yleensä muutamasta yöstä viikkoon.

Kontraindikaatiot

– irrotettava tai osittainen hammasproteesi, leukanivelkivut, irralliset hampaat tai pitkälle edennyt periodontaalinen sairaus, jos ylä- tai alahammasrivistössä on vähemmän kuin kymmenen hammasta, alle 18 vuoden ikäiset henkilöt.

Oraalinen laite kestää säännöllisessä käytössä 8 – 15 kk riippuen kuinka laitteesta on pidetty huolta. Yöllinen hampaiden narskutus sekä suun happamuus vaikuttavat laitteen kuntoon, eikä laitteelle voida antaa kiinteää takuuaikaa. Takuu koskee ainoastaan valmistusvikoja. Kuorsaukseen ja uniapneaan vaikuttavista tekijöistä kuten elintavoista, anatomiasta ja terveydentilasta johtuen laitteen vaikutusmekanismi ei takaa täydellistä oireiden häviämistä kaikkien yksilöiden kohdalla.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland