Selän tukivyö | LabTex Oy

Selän tukivyö | LabTex Oy

€49.95

Ortopedinen LabTex Care Nordic® selän ja vyötärön tukiliivi tukee lanne- ja ristiluun aluetta ja korjaa ryhtiä sekä lievittää alaselän kipuja. Valmistettu elastisesta ja vahvasta ortopedisestä materiaalista, jossa on ilma-aukkoja, joten tuki ei hiosta käytössä. Tukivyö on varustettu neljällä lihassäikeitä tukevalla kaarituella sekä kahdella elastisella lisäkiristyshihnalla, jotka antavat lisäkompressiota. Kevyt unisex-malli, joka myötäilee vartaloa tarjoten kuitenkin erittäin hyvän tuen selälle ja mahdollistaen normaalin liikkuvuuden. Tarrakiinnitys; nopea ja helppo pukea ylle ja riisua. Huomaamaton; voidaan käyttää vaatteiden alla tai päällä.

Milloin selän tukivyötä kannattaa käyttää

Lannenikamatulehdus, lannerangan osteoporoosikivut, alaselkäkivut, noidannuoli, issias, välilevynpullistuma sekä selkävammat ja lihaskrampit. Selkätukea voidaan käyttää korjaamaan huonoa ryhtiä sekä leikkauksen jälkeen tukea antamaan.

Hoito-ohje Käsinpesu 30°, tasokuivaus. Ei saa rumpukuivata eikä silittää.

Materiaalit 60% polyesteri, 20% puuvillasomistenauha, 17% lankapäällysteinen kumi, 3% nailoni. Vyön korkeus 21 cm. Väri beige. CE.

Käyttöohje

Aseta selän tukivyö siten, että sen keskiosa on hieman selkärangan keskialuetta alempana. Venytä tukea ulospäin ja vedä tuen vasen reuna kohti vartalon keskiosaa. Kiinnitä tuki tarrakiinnityksellä. Venytä lisäkiristyshihnoja ja kiinnitä tarranauhaan sopivan kompression löydyttyä. Mikäli vyön kireyttä täytyy korjata, irrota ensin tarrakiinnitys ja aseta vyö uudelleen. Vältä kiskomasta vyötä.

Koot 70-80 cm = S, 80-90 cm = M, 90-100 cm = L, 100-110 cm = XL, 110-120 cm = XXL. Mittaa vyötärönympärys. Mittaa levein kohta. Mikäli mittaustulos on kahden koon välillä, valitse silloin suurempi koko.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland