Sanabrux purentakisko narskutukseen

Sanabrux purentakisko narskutukseen

€69.00

Tutustu myös kuorsaus & uniapneatuotteisiin tästä ►

Sanabrux purentakisko suojaa hampaita bruksismin eli narskutuksen aiheuttamalta hampaiden kulumiselta

Sanabrux purentakisko on lämpömuotoiltava, joustava ja käytössä miellyttävä suunsisäinen yökisko narskutuksesta kärsiville henkilöille. Alkuperäinen sveitsiläisvalmisteinen luokan I lääkinnällinen laite on valmistettu lääketieteelliset- ja elintarvikkeille laaditut vaatimukset täyttävästä lateksittomasta materiaalista. Suojamuotti muotoillaan suuhun sopivaksi itse keitinvedessä kuumentamalla. Pehmeän materiaalin ansiosta Sanabrux on käytössä miellyttävä eikä aiheuta hiertymiä suuhun. Väriaineeton ja allergisoimaton.

Sanabrux purentakiskon toimintaperiaate

Yksinkertaisen käyttöohjeen avulla muotoilet kiskon helposti kotonasi ja saat sen heti käyttövalmiiksi. Kiskomuotti asetetaan kattilaan veteen lämpömittarin kanssa (pakkauksen mukana). Saavutettuaan optimaalisen lämpötilan, poistetaan kiskomuotti vedestä ja asetetaan suuhun ylähammasrivistöön. Pakkauksen mukana tulevan painantalevyn avulla kisko muotoutuu helposti hammasrivistön mukaisesti. Lopuksi kisko huuhdellaan kylmässä vedessä, jonka jälkeen Sanabrux on käyttövalmis.

Voimakasta bruksismia kannattaa hoitaa, sillä se voi vaurioittaa hampaita ja hampaiden kiillettä sekä aiheuttaa hammaspaikkojen lohkeamista. Lisäksi jatkuva narskutus voi aiheuttaa suun ja korvan alueen kiputiloja, suun limakalvon haavaumia, tinnitusta tai päänsärkyä. Liikarasitus purentalihaksissa voi heijastua myös kasvoihin ja aiheuttaa kaulan ja hartioiden lihasjäykkyyttä ja kiputiloja.

Valmistaja suosittelee: BonyPlus Express puhdistusporetabletit suukojeiden hellävaraiseen mutta tehokkaaseen puhdistamiseen vähintään kahdesti viikossa. Huolehtimalla oraalisen laitteen hygieniasta pidennät sen käyttöikää ja ehkäiset mahdolliset bakteerikertymät.

Maahantuoja / jakelija: LabTex Oy


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland