Punavalolaite, XL

Punavalolaite, XL

€795.00

Normaalihinta 999.00 €

Punavalo- ja lähi-infrapunaterapia hoitaa tehokkaasti erilaisia kiputiloja solutasolla

XL -punavalo- ja lähi-infrapunalaite säästää aikaasi, kun haluat, että koko vartalo saa samat hoitovaikutukset samanaikaisesti. Valaisimen suuren koon ansiosta hoito sujuu nopeammin, sillä valoa säteilee suurelle alueelle kerralla, eikä sitä tarvitse erikseen kohdistaa kehon eri osiin. Valo tunkeutuu syvälle kudoksiin ja hoitaa tehokkaasti mm. erilaisia kiputiloja solutasolla. Voit laittaa laiteen lattialle tai ripustaa sen roikkumaan koukkuun ja nauttia hoidosta 10-15 minuuttia päivässä.

Punavalo on yksi auringonvalon aallonpituuksista (660 nm) ja lähi-infrapuna on silmille näkymätön valo (850 nm). Punavalolaite säteilee punaista valoa ja lähi-infrapunavaloa lähietäisyydeltä ja tunkeutuu kehoon solutasolle aiheuttaen lukuisia positiivisia terveysvaikutuksia.

Vaikutukset perustuvat siihen, että useimmat valon aallonpituudet, kuten ultravioletti ja sininen eivät pääse ihon pintakerroksia pidemmälle, vaan imeytyvät kokonaan niihin. Punainen valo ja lähi-infrapuna läpäisevät ihon kerroksia pintaa syvemmälle ja pääsevät näin solujen mitokondrioihin, jotka vastaavat soluhengityksestä. Solujen energiantuotanto (ATP) aktivoituu, kun solut saavat enemmän ravintoa ja kehon toiminta tehostuu. Punavaloterapia on täysin harmiton terapiamuoto, eikä säteile vaarallisia UV-säteistä tai ylimääräistä lämpöä.

Hyödyt ja vaikutukset

Punavalo- sekä lähi-infrapunahoidosta on tehty tuhansia tutkimuksia ja vaikutusta on testattu sekä eläimillä että ihmisillä. Tiedekirjallisuudesta löytyy valtavasti esimerkkejä siitä, miten punainen valo tai lähi-infrapuna on suojannut solujen toimintaa ja tehostanut niiden energia-aineenvaihduntaa ilman haittavaikutuksia.

  • Ihon kunnon paraneminen
  • Arpien nopeampi paraneminen
  • Kollageenin tuotannon lisääntyminen
  • Hiusten kasvu
  • Kiputilojen hoito (nivelkivut, selkäkivut, tulehduskivut yms)
  • Lihasten suorituskyvyn paraneminen liikunnan yhteydessä
  • Lihasten nopeampi palautuminen liikunnan jälkeen

Laitteen ominaisuuksia

LEDit ja aallonpituudet:100 kpl 660 nm punaisia LEDejä, 100 kpl 850 nm lähi-infrapuna-LEDejä

Säteilyvoimakkuus ja hoitoalue: 15 cm  -> 97 mW/cm² & 102 cm x 36 cm, 30 cm  -> 65 mW/cm² & 132 cx 61 cm


Materiaali: teräs ja muovi, valkoinen
Paino: 8,6 kg
Johto: 150 cm
Mitat: 21 x 91 x 7 cm
Teho: 300 W
Valonlähde: LED

Punavalolaitteen käyttö

- Käyttöaika: 2-15 min
- Etäisyys: n. 15-30 cm
- Käyttö n. 5-7 kertaa viikossa
- Käytetään paljaalle iholle

Punavalon yliannostuksella ei ole haittavaikutuksia, mikäli suositeltu laitteen käyttöaika ylittyy, valohoidosta saatu hyöty nollaantuu. Ei vaarallisia UV-säteitä tai ylimääräistä lämpöä.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland