Paras ystävä -hoitopakkaus

Paras ystävä -hoitopakkaus

€24.90

Katso kaikki vaihtoehdot tästä ►

Luonnonmukainen Suomen kansan hoitoperinteeseen pohjautuva kotimainen luomukauratyyny tuo lämpöä ja rentoutusta lihaksille ja nivelille

Frantsilan Paras ystävä -kauratyynyä voidaan käyttää monipuolisesti rentoutukseen, lihasjännitysten poistamiseen ja kivunlievitykseen, vilustumisoireisiin, särkyihin ja kramppeihin. Lämpöhoitona: edistää verenkiertoa ja rauhoittaa.. kylmäkompressiona: migreeniin, hammaskipuun ja revähtäneeseen lihakseen..

Paras ystävä -hoitopakkaus on helppokäyttöinen ja sopii lämpimänä rentouttamaan ja helpottamaan erityisesti hartia- niska-, lihas- ja nivelalueita sekä alaselkää.

Käyttöohje

Lämmitä Paras ystävä -hoitopakkaus halutun lämpöiseksi: mikrossa 1,5 – 3 min, tehosta riippuen (esim. 990 watin tehossa 1,5 min) ja uunissa puhtaalla pellillä tai leivinpaperin päällä n. 90-120 asteessa 5 – 10 min. Aseta lämmin hoitotyyny joko vaatteiden tai pyyhkeen päälle hoidettavalle alueelle 10-20 minuutiksi. Pakkauksen jälkeen hoitotehoa lisää lyhyt hieronta ja yrttilinimentti tai -salva.

Kylmäpakkaus (päänsäryt, tulehdukset, venähdykset, revähdykset): Aseta pakkaus pakastimeen pariksi tunniksi. Käytä mielellään suojana muovipussia. Aseta iholle 10-20 minuutiksi.

Pakkauskoko: 53 cm x 14 cm, väri vihreä.

Ainesosat: Avena sativa (kaura, siemen)*. Päällinen 100% puuvillaa.
Luomua*


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland