OMRON M6 verenpainemittari

OMRON M6 verenpainemittari

€99.00

Omron M6 olkavarsiverenpainemittaria on helppo ja miellyttävä käyttää

Omron M6 verenpainemittari tuplavarmistaa, että mittaus on onnistunut. Mittari myös ilmoittaa onko mansetti kiinnitetty oikein. Tarkka tulos saadaan selkeälle näytölle yhden napin painalluksella. Tulos näkyy myös graafisena, josta näkee heti onko se tavoitearvojen sisällä. Mittari pumppaa mansettiin ilmaa vain sen verran kuin tarvitaan, joten mittari on kivuton käyttää. Lisäksi mittari ilmoittaa epäsäännöllisestä sykkeestä ja liikkumisesta mittauksen aikana.

Omron-olkavarsiverenpainemittarit ovat erittäin luotettavia ja myös ammattilaisten käyttämiä

Intellisense™ teknologia tekee mittauksesta nopean ja miellyttävän. Laitteessa on 90 mittauksen muisti, selkeä näyttö ja graafisesta näytöstä näkyy, onko tulos tavoitearvojen sisällä. Ilmoittaa epäsäännöllisestä sykkeestä ja liikkumisesta mittauksen aikana ja näyttää vain onnistuneen mittauksen tuloksen. Ilmoittaa, kun mansetti on kiinnitetty oikein. Paristot ja pehmeä kotelo sisältyvät toimitukseen. Kliinisesti validoitu.

Omron M6 verenpainemittarin tekniset tiedot

Mittausalue: verenpaine 0-299 mmHg, syke 40-180/min. Tarkkuus: verenpaine ±3 mmHg, pulssi ±5 % lukemasta. Muisti: 90 viimeisintä mittausta. Täyttö: sumean logiikan ohjaamalla sähköpumpulla. Tyhjennys: automaattinen tyhjennys. Mittaustapa: oskillometrinen menetelmä. Näyttö: nestekidenäyttö. Virtalähde: 4 kpl 1,5 alkaliparistoa, lisävarusteena AC-verkkolaite. Käyttölämpötila: 10 ºC…40 ºC. Säilytyslämpötila: -20 ºC…60 ºC. Mitat: n. 123 x 85 x 158 mm. Paino: n. 380 g (ilman paristoja), mansetin paino 120 g. Varusteet: M-koon mansetti (olkavarren ympärys 22–32 cm), paristot, pehmeä säilytyskotelo, käyttäjän opas, takuukortti, verenpainepassi. Takuu 3 vuotta.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland