OMRON M6 Comfort verenpainemittari

OMRON M6 Comfort verenpainemittari

€99.00

Normaalihinta 139.00 €

Täysin automaattista Omron M6 Comfort olkavarsi-verenpainemittaria on helppo ja miellyttävä käyttää

Omron M6 Comfort verenpainemittarissa on kahden käyttäjän muisti. Mittari myös ilmoittaa onko mansetti kiinnitetty oikein. Tarkka tulos saadaan selkeälle näytölle yhden napin painalluksella. Tulos näkyy myös graafisena, josta näkee heti onko se tavoitearvojen sisällä. Mittari pumppaa mansettiin ilmaa vain sen verran kuin tarvitaan, joten mittari on kivuton käyttää. Lisäksi mittari ilmoittaa epäsäännöllisestä sykkeestä ja liikkumisesta mittauksen aikana.

Omron-olkavarsiverenpainemittarit ovat erittäin luotettavia ja myös ammattilaisten käyttämiä

Intellisense™ teknologia tekee mittauksesta nopean ja miellyttävän. Kahden käyttäjän muisti, molemmille 100 muistipaikkaa ja keskiarvotoiminto. Ilta-aamumittaustulosten viikottaiset keskiarvot 8 viikon ajalta. Mittaustulosten helppo tulkinta – värisymbolit. Graafisesta näytöstä näkyy, onko tulos tavoite-arvojen sisällä. Ilmoittaa epäsäännöllisestä sykkeestä ja liikkumisesta mittauksen aikana. Näyttää vain onnistuneen mittauksen tuloksen. Ilmoittaa, kun mansetti on kiinnitetty oikein. Intelli Wrap -mansetti.

Omron M6 Comfort verenpainemittarin ominaisuudet

Mittausalue: verenpaine 0-299 mmHg, syke 40-180/min. Tarkkuus: verenpaine ±3 mmHg, pulssi ±5 % lukemasta. Muisti: 100 kahdelle käyttäjälle/käyttäjä (1 ja 2). Täyttö: sumean logiikan ohjaamalla sähköpumpulla. Tyhjennys: automaattinen tyhjennystapa. Mittaustapa: oskillometrinen menetelmä. Nestekidenäyttö. Virtalähde 4 kpl 1,5 alkaliparistoa, lisävarusteena AC-verkkolaite. Käyttöympäristö 10 ºC…40 ºC, 30…85 % RH. Mitat 124 x 90 x 161 mm. Paino 380 g (ilman paristoja), mansetin paino 210 g. Varusteet: Comfort- mansetti (olkavarren ympärys 22–42 cm), paristot, käyttäjän opas, takuukortti, verenpainepassi Takuu 3 vuotta.


Tuote on tilapäisesti loppunut.

info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland