Omron HeatTens - kivunlievittäjä

Omron HeatTens - kivunlievittäjä

€99.00

Normaalihinta 139.00 €

Uusi Omron HeatTens -kivunlievittäjä yhdistää kaksi tehokasta lääkkeetöntä hoitomenetelmää: TENS-teknologian ja lämpöhoidon

Jopa joka kolmas suomalainen kärsii kuukausittain erilaisista kivuista. Kipu voi olla esimerkiksi akuuttia niska-hartiaseudun kipua, alaselän kipua, nivelkipua, migreeniä tai kroonista, pitkittynyttä kipua. Kolme neljästä yli 30-vuotiaasta suomalaisesta on kokenut vähintään yhden selkäkipujakson elämänsä aikana, ja noin puolella aikuisista on ollut yli viisi selkäkipujaksoa.

Terveydenhuollon ammattilaiset ja kipua hoitavat lääkärit hyödyntävät kivun hoidossa lääkkeettömän kivunlievityksen menetelmiä. Myös Käypä Hoito -suositus painottaa kivun hoidossa lääkkeetöntä kivunlievitystä kuten liikuntaa, terapeuttista harjoittelua, kognitiivisbehavioraalista terapiaa, kylmä- ja lämpöhoitoa sekä TENS-hoitoa.

TENS-hoito käyttää sähköimpulsseja stimuloimaan kehon omia, luonnollisia kipua lieventäviä mekanismeja. TENS kolmoisvaikutus: Estää aivoille lähtevän kipuviestin, vapauttaa kehoon endorfiineja ja lisää verenkiertoa hoidettavalla alueella.

  • Rauhoittava lämpö lisää aineenvaihduntaa, rentouttaa lihaksia ja rauhoittaa kipua.
  • Hoitotapoja on kolme: lämpö- ja TENS-hoidon yhdistelmä tai jompikumpi niistä. Valmiiksi asetettuja TENS-hoito-ohjelmia on yhdeksän erilaista.
  • Hoitoaika 30 minuuttia.

Testipaneelin suosittelema Omron HeatTens

  • 73% testaajista suosittelisi Omron HeatTens kivunlievittäjän käyttöä muille.
  • Kaksi kolmesta käyttäjästä ilmoitti, että he kokivat vähemmän kipua viikon käytön jälkeen.

Omron HeatTens - kivunlievittäjä on helppokäyttöinen ja turvallinen valinta

Omron HeatTens on kotikäyttöön tarkoitettu laite, joka lievittää kipua lääkkeettömästi ja turvallisesti. HeatTens on sertifioitu lääkinnällinen laite ja se täyttää kotikäyttöön tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden tiukat turvallisuus- ja suorituskykyvaatimukset.

TENS-tutkimustietoa (referaatit): migreeni, yhdistelmähoidot, tekonivelleikkauksen jälkeinen hoito, aivohalvauksesta toipuminen, ylivilkas rakko.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland