Novafon Physio - Set

Novafon Physio - Set

€69.00

Novafon Physio-Set koostuu faskiapallosta, -haarukasta ja -kiilasta, jotka tarjoavat ihanteellisen lisän langattomalle Novafon-laitteellesi ja soveltuu erityisesti faskioiden hoitoon

Faskiapallo soveltuu isojen lihasryhmien (kuten käsivarsien tai vyötärönympäryksen) kohdennettuihin hoitoihin. Faskihaarukkaa voidaan käyttää lihassäikeiden ja ympäröivän sidekudoksen kohdennettuun hoitoon. Faskiakiilan avulla voidaan taas hoitaa tehokkaasti syviä lihaksia ja suurempia kehonosia.

Jokainen lisäosa voidaan helposti ja vaivattomasti kiinnittää tai irrottaa kääntämällä sitä 90°. Physiosettiä on saatavana kahta väriä: antrasiitti ja valkoinen.

Puhdistus

Ammattikäytössä Novafon Physio -lisäosat on desinfioitava lääkinnällisten laitteiden pintadesinfiointiaineella ennen ja jälkeen jokaisen käytön. Pyyhi tarvittaessa kuivaksi pehmeällä liinalla. Puhdista lisälaitteet harjalla ja neutraalilla puhdistusaineella juoksevan veden alla ennen desinfiointia, mikäli pinnoilla on näkyvää likaa. Kotitalouskäytössä puhdista lisälaitteet kostealla liinalla, juoksevan veden alla tai miedossa saippualiuoksessa.

Physiosetin osat sopivat uusiin langattomiin Novafon-laitteisiin. Ne eivät ole yhteensopivia vanhemman sukupolven laitteiden kanssa.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland