Nenäliuskat CLIPAIR SPORT - swissmade

Nenäliuskat CLIPAIR SPORT - swissmade

€12.90

ClipAir Sport nenäliuskat on suunniteltu aktiiviselle liikkujalle! Nenäliuskat edistävät hapenottokykyä ja ehkäisevät kuorsausta sekä kurkun kuivumista laajentamalla nenäkäytävän kapeinta kohtaa.

Ihanteellinen käytettäväksi liikunnan aikana; juoksu, uinti, salitreeni… ClipAir mahtuu helposti ja vaivattomasti sieraimiin ja pysyy hyvin paikallaan kuntoillessa. Sierainten kautta hengittäminen on tärkeää hengitysteiden kosteuden ylläpitämiseksi, lämmittämiseksi ja epäpuhtauksien suodattamiseksi. Valmistettu lääketieteellisesti hyväksytystä materiaalista, joka on miellyttävän tuntuinen.

- huomaamaton, miellyttävä, tehokas, uudelleenkäytettävä, pakkauksessa kolme kokoa; S, M ja L, värivaihtoehtoina huomaamaton läpikuultava tai pirteän kirkas oranssi.

Käyttöohje

Asetetaan ulokkeet edellä syvälle sieraimiin. Voidaan tarvittaessa lämmittää lämpimässä vedessä (60°C) ja muotoilla yksilöllisesti sieraimiin sopiviksi. Suositeltava käyttöikä n. kolme kuukautta. Huuhdellaan käytön jälkeen miedolla saippualiuoksella ja haalealla vedellä.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland