Nenäliuskat CLIPAIR SPORT orange – swissmade

Nenäliuskat CLIPAIR SPORT orange – swissmade

€17.95

CLIPAIR Sport orange - swissmade nenäliuskat aktiiviselle liikkujalle! Edistää hapenottokykyä ja ehkäisee kuorsausta sekä kurkun kuivumista laajentamalla nenäkäytävän kapeinta kohtaa

Kuorsauksen vähentyessä myös unenaikainen palautuminen paranee. Ihanteellinen käytettäväksi liikunnan aikana; juoksu, uinti, salitreeni… ClipAir nenäliuska mahtuu helposti ja vaivattomasti sieraimiin ja pysyy hyvin paikallaan kuntoillessa. Sierainten kautta hengittäminen on tärkeää hengitysteiden kosteuden ylläpitämiseksi, lämmittämiseksi ja epäpuhtauksien suodattamiseksi.

Valmistettu lääketieteellisesti hyväksytystä materiaalista, joka ei aiheuta epämukavuutta. Huomaamaton, miellyttävä, tehokas, uudelleenkäytettävä, pakkauksessa kolme kokoa; S, M ja L, väri: pirteä oranssi.

ClipAir nenäliuskojen käyttöohje ja hoito

ClipAir asetetaan ulokkeet edellä syvälle sieraimiin. Voidaan tarvittaessa lämmittää lämpimässä vedessä (60°C) ja muotoilla yksilöllisesti sieraimiin sopiviksi. Suositeltava käyttöikä n. kolme kuukautta. Huuhdellaan käytön jälkeen miedolla saippualiuoksella ja haalealla vedellä.

Maahantuoja / jakelija: LabTex Oy


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland