ClipAir Sport sieraintenlaajentaja – swissmade

ClipAir Sport sieraintenlaajentaja – swissmade

€18.95

Katso kaikki tuotteet kuorsaukseen ja uniapneaan tästä ►►

ClipAir Sport sieraintenlaajentaja – swissmade aktiiviselle liikkujalle! Edistää hapenottokykyä ja ehkäisee kuorsausta sekä kurkun kuivumista

Kuorsauksen vähentyessä myös unenaikainen palautuminen paranee. Ihanteellinen käytettäväksi liikunnan aikana; juoksu, uinti, salitreeni… ClipAir mahtuu helposti ja vaivattomasti sieraimiin ja pysyy hyvin paikallaan kuntoillessa.

Sierainten kautta hengittäminen on tärkeää hengitysteiden kosteuden ylläpitämiseksi, lämmittämiseksi ja epäpuhtauksien suodattamiseksi. ClipAir Sport sieraintenlaajentaja on valmistettu lääketieteellisesti hyväksytystä materiaalista, joka on miellyttävän tuntuinen. Huomaamaton, miellyttävä, tehokas ja uudelleenkäytettävä. Pakkauksessa on kolme kokoa; S, M ja L, läpikuultava väri.

ClipAir sieraintenlaajentajan käyttöohje ja hoito

ClipAir Sport sieraintenlaajentaja asetetaan ulokkeet edellä syvälle sieraimiin. Voidaan tarvittaessa lämmittää lämpimässä vedessä (60°C) ja muotoilla yksilöllisesti sieraimiin sopiviksi. Suositeltava käyttöikä n. kolme kuukautta. Huuhdellaan käytön jälkeen miedolla saippualiuoksella ja haalealla vedellä.

Maahantuoja / jakelija: LabTex Oy


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland