Migra Cap migreenipäähine

Migra Cap migreenipäähine

€44.90

Migra Cap migreenipäähine tarjoaa lääkkeettömän ja turvallisen ratkaisun päänsärkyyn ja migreeniin. Migra Capissa yhdistyy kevyt kompressio, pimeys ja kohdennettu kylmyys, jotka ovat tutkitusti tehokkaita keinoja migreenikivun lievittämisessä. Joustavasta ja miellyttävästä lykrasta valmistettu päähine sopii kaikenkokoisille, ja päähineen sisällä olevat erityisen koostumuksen sisältävät geelipussit on asetettu kriittisiin migreenikipukohtiin: otsaan, silmille, korvien yläpuolelle, takaraivoon ja niskan tyveen. Päähineen takaosassa on aukko, josta pitkät hiukset saadaan siististi ulos, mikä lisää käyttömukavuutta. Suomen Migreeniyhdistys Ry:n suosittelema!

Migreenipäähine asetetaan jääkaappiin tai pakastimeen (max. -18°C) kylmenemään riippuen toivotusta kylmyysasteesta. Päähineen sisällä olevat geelipussit eivät jäädy tai kovetu pakastimessa. Migra Cap pysyy kylmänä n. 40 minuuttia yhtäjaksoisessa käytössä.

Migra Capin on kehittänyt alunperin vaikeasta migreenistä kärsinyt henkilö. Migra Capista tehdyssä kliinisessä tutkimuksessa Iso-Britanniassa Migrane Action Association UK – migreeniyhdistyksen jäsenistä kahdeksan kymmenestä koki saavansa Migra Capin käytöstä merkittävää helpotusta migreenikohtauksiinsa.

Migreenin lisäksi Migra Capin käytöstä on saatu hyviä kokemuksia tensio- ja kolmoishermosäryn, poskiontelovaivojen, MS – oireiden, menopaussin ja urheiluvammojen hoidossa. Turvallinen raskaudenaikaisten päänsärkyjen lievitykseen ja erinomainen apu juhlinnan jälkeiseen olotilaan! Toisin kuin lääkkeet, Migra Cap ei aiheuta sivuvaikutuksia.

Tietoa migreenistä

Arviolta yksi kymmenestä kärsii migreenistä. Oireet alkavat n. 10-46 vuoden iässä. Migreeni voi periytyä. Migra Capin tehokkuus migreenin hoidossa on osoitettu olevan 81%

Mitä migreeni on

Migreeni on sairaus jonka oireita ovat rajut, kohtaukselliset päänsäryt, jotka johtuvat aivorungon hermotumakkeen häiriöstä. Kohtauksia edeltää usein väsymys, makeanhimo ja mielialamuutokset. Oireisiin saattaa kuulua myös aura eli näköhäiriöitä. Useimmiten migreeni alkaa kuitenkin ilman esioireita kovana, toispuoleisena ja sykkivänä päänsärkynä, jota seuraa pahoinvointi ja oksentelu. Oireita helpottavat lepo sekä viileä ja pimeä ympäristö.

Erityishuomiot: Suosittelemme kääntymään lääkärin puoleen mikäli teillä ilmenee:

- aikaisemmin esiintymätöntä migreeniä/päänsärkyä, aikaisemmat oireet pahenevat, käytössänne on säännöllinen lääkitys (esim. diabetes, sydän/verenkierto), ei vauvoille.

CE -merkitty terveydenhuollon tarvike. Väri musta. Valmistusmaa Iso-Britannia.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland