Master Care Mini selänhoitopenkki

Master Care Mini selänhoitopenkki

€690.00

Mastercare Mini on tehokas väline selkäongelmien käsittelyyn kotona, ja muotoilussa on otettu erityisesti huomioon sen sopivuus pienikokoisille ihmisille tai lapsille

Mastercaren ruotsalainen Mini-penkki on väline, joka auttaa sinua lievittämään kipua selässä, niskassa, olkapäissä ja polvissa sekä muunlaisissa nivelten ja lihasten kulumissa. Vain muutaman minuutin harjoittelu päivässä maaten joko selällään tai mahallaan Mastercare Mini -laitteessa voi tehdä suuren eron elämääsi sekä käsittelemällä jo olemassa olevia haittoja kuormituksesta että muita kipuja ja ennaltaehkäistä niiden muodostumista.

Master Care Mini selänhoitopenkki on kehitelty yhteistyössä lääkärien sekä fysioterapeuttien kanssa

Master Care Mini selänhoitopenkki sopii erityisesti henkilöille, jotka ovat juuri nyt riskivyöhykkeellä. Mastercare Mini on helppokäyttöinen laite, jossa on ammattilaiskäyttöön sopiva ja kompakti muotoilu, mutta se on myös kannettava ja koottava siistiä kotona säilyttämistä varten tai jos otat sen mukaasi jonnekin. Penkissä on ainutlaatuinen rakenne, jossa on liikkuva makuualusta, joka muuttaa oman vartalon painon vetovoimaksi ja keventää nivelien ja ruumiinosien painoa jo vähäisellä kaltevuudella.

Master Care Mini selänhoitopenkin ominaisuuksia

Kaltevuus lähes 15°, turvalukitus. Pehmustetut selkä- ja jalkatuki korkeinta mahdollista mukavuutta varten. Sopii henkilölle, jonka mitta on 135-215 cm. Kestää 100 kg:n maksimikuormituksen. Yksinkertainen kasata kokoon käytännöllistä säilytystä varten Löydät ohjeesta erittäin yksityiskohtaiset kuvaukset penkin toiminnoista, turvamääräyksistä ja harjoitusohjelmista. Korkeus (kokoon taitettuna) 124 cm. Leveys (kokoon taitettuna) 21 cm, Materiaali teräs. Paino 19 kg. Syvyys (kokoon taitettuna) 53 cm. Väri musta. 2 vuoden takuu. Laite on CE-sertifioitu.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland