LabTex Care Nordic® vesityyny

LabTex Care Nordic® vesityyny

€65.00

Normaalihinta 79.00 €

Katso koko tyynyvalikoima tästä ►►

Ortopedinen vesityyny mukautuu pään ja niskan muotoihin tarjoten optimaalisen tuen ja miellyttävän unen

Pehmeä ja anatomisesti muotoutuva vesityyny on ihanteellinen erityisesti niska-hartiaseudun vaivoista kärsiville henkilöille sillä tyynyn korkeutta ja kiinteyttä voidaan helposti muuttaa säätelemällä veden määrää. Näin tyyny sopii hyvin erilaisille ihmisille.

Matala ja pehmeä tyyny – vähän vettä, korkea ja tiheä koostumus – enemmän vettä

Aloita täyttämällä vesityynyysi 3 l. puhdasta ja viileää hanavettä. Vesikannu tai juomapullo voi olla tässä avuksi. Lisäksi pakkauksen mukana tulevaa suppiloa käyttämällä onnistut siististi. Sulje sitten korkki huolellisesti suppilon toisessa päässä olevalla sulkijalla. Testaa täytön jälkeen tyynyn korkeutta ja kiinteyttä asettamalla pää tyynylle. Jos tyyny tuntuu liian matalalta eikä tue tarpeeksi, lisää vettä. Jos tyyny on jo liian korkea, laske vettä pois ja testaa vielä kerran!

Vesityynyn materiaalit

Päällinen: 100 % puuvillaa, sisäkerros: 100 % hypoallergeenista polyesterivanua. Mitat 70 x 50 x 13.5 cm. Paino ennen täyttöä 0.730 kg Täyttömäärä 2-5 litraa. Vesitasku sijaitsee tyynyn kääntöpuolella.

Hoito-ohje Käsinpesu kylmässä vedessä, miedolla pesunesteellä. Ei kuivapesua eikä klooripitoisia pesuaineita. Ei saa rumpukuivata tai silittää. Kuivataan ripustettuna. Vesisäiliön vesi on suositeltavaa vaihtaa vähintään 6 kk välein.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland