Kuumavesipullo, James Dean

Kuumavesipullo, James Dean

€19.95

Perinteinen Hugo Frosch kuumavesipullo velourpäällisellä, jossa on James Dean "A Rebel without a Cause"-painatus

Kuumavesipullo soveltuu käytettäväksi terapeuttisena välineenä esimerkiksi vilustumiseen, kuukautiskipuihin, kipeytyneisiin lihaksiin, särkyyn ja kramppeihin. Ihanteellinen huonosta ääreisverenkierrosta kärsiville. Kuumavesipullon lämpö saattaa lievittää myös synnytyksen supistelukipua sillä lämpö purkaa kipua molekyylitasolla. Perinteisen Hugo Frosch kuumavesipullon käyttömukavuutta lisää ihanan pehmeä velour-päällinen, jossa on retrohenkinen James Dean, Rebel without a Cause -painatus.

Saksalainen Hugo Frosch on kestävä, pitkäikäinen ja turvallinen

Kuumavesipullojen valmistuksessa ei käytetä haitallisia ainesosia, ja ne turvallisuustestataan säännöllisesti puolueettoman viranomaisen (TÜV) toimesta. Turvakiinnityksella on kahden vuoden laatutakuu. Ekologinen vaihtoehto mm. mikrossa lämmitettävälle lämpötyynylle.

Lämmittämään peiton alle, mökille, lievittämään lihas- tai nivelkipua, vilustumisoireisiin, kramppeihin, lievittämään stressiä

Hugo Frosch kuumavesipullo on valmistettu kestomuovista. Turvallisuustestattu; patentoitu turvakiinnitys. Kumiton ja lateksiton. Ei PVC:tä, ftalaatteja tai pehmentimiä. Klassinen malli kohokuvioidulla pinnalla. Väri valkoinen. Kierrätettävä materiaali. Kapasiteetti: 1.8 l, vesisäiliön mitat: 25 x 19,5 cm. CE-merkitty 93/42 EEC luokan 1 laite on TÜV:in turvallisuustestauttama tuote. Soveltuu myös laitoskäyttöön; steriloinnin kestävä (maks. 100 °C) - Velour-päällinen 100% polyesteri, konepesu 40 °C. Valkaisu, rumpukuivaus ja silitys kielletty. Ei alle 3 vuotiaille.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland