Kuumavesipullo, Elvis Presley

Kuumavesipullo, Elvis Presley

€14.90

Normaalihinta 19.95 €

Katso koko kuumavesipullovalikoima tästä ►

Elvis-aiheinen kuumavesipullo rentoutukseen, lihasjännitysten poistamiseen ja kivunlievitykseen, vilustumisoireisiin, särkyihin, kuukautiskipuihin ja kramppeihin..

Kuumavesipullo soveltuu käytettäväksi monipuolisena terapeuttisena välineenä esimerkiksi vilustumiseen, heikkoon ääreisverenkiertoon, kipeytyneisiin lihaksiin, särkyyn ja kramppeihin, mökille tai veneeseen. Kuumavesipullon lämpö saattaa lievittää myös synnytyksen supistelukipua sillä lämpö purkaa kipua molekyylitasolla. Perinteisen Hugo Frosch kuumavesipullon käyttömukavuutta lisää ihanan pehmeä velourpäällinen, jossa on ripaus nostalgiaa: Elvis Presley, Kid Galahad -painatus.

Saksalainen Hugo Frosch kuumavesipullo on turvallinen ja kestävä

Ei mikä tahansa lämmitin – Saksalaiset Hugo Frosch – kuumavesipullot ovat kestäviä, pitkäikäisiä ja käytössä turvallisia; tuotteissa ei ole käytetty haitallisia ainesosia, ja ne turvallisuustestataan säännöllisesti puolueettoman viranomaisen (TÜV) toimesta. Turvakiinnityksella on kahden vuoden laatutakuu.

Kuumavesipullon erityisominaisuuksia

Valmistettu kestomuovista - Turvallisuustestattu; patentoitu turvakiinnitys - Kumiton ja lateksiton - Ei PVC:tä, ftalaatteja tai pehmentimiä - Klassinen malli, kohokuvioitu pinta - Kuumavesipullon väri valkoinen - Kierrätettävä materiaali - Koko: 1.8 l - Vesisäiliön mitat: 25 x 19,5 cm - CE-merkitty 93/42 EEC luokan 1 laite - TÜV:in turvallisuustestauttama tuote - Steriloinnin kestävä (maks. 100 °C) - Velourpäällinen 100% polyesteri, konepesu 40 °C. Ei valkaisua, rumpukuivausta tai silitystä. Ei alle 3 vuotiaille.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland