Kipukoukku, perinteinen

Kipukoukku, perinteinen

€49.90

Kipukoukku® on kestävästä koivuvanerista valmistettu kotimainen vuoropainelulaite, jonka teho perustuu lihasjännitysten laukeamiseen ja verenkierron vilkastumiseen sekä kuona-aineiden poistoon

Kipukoukulla pääsee käsiksi myös selän kipupisteisiin omin voimin. Hoito on tehokkainta, mikäli käytät sitä perättäisinä päivinä 10–15 min kerrallaan.

Kipukoukku auttaa palautumisessa

Erinomainen yläselän, hartioiden, sekä niskan akupainantaan. Vain muutaman minuutin molemminpuolisella painelulla palautat hartioiden liikkuvuuden kovienkin treenien jälkeen. Kipukoukku kestää kovassakin käytössä. Taittuva nivel mahdollistaa kuljettamisen sinne missä aikaa vietät. Viikottainen Kipukoukun käyttö on hyvä sijoitus itseesi ja se voi näkyä vähenevinä niska- hartiaseudun kipuina ja lisääntyvänä tuottavuutena vilkastuneen pään alueen verenkierron seurauksena.

Kipukoukun avulla voit itse käsitellä kohteita joihin muutoin et pääse käsiksi

Pysähdy hetkeksi. Ota Kipukoukku molempiin käsiin ja painele rauhallisesti hartioita (kallonpohjan ja epäkäslihakset). Siirry rauhallisesti painellen selkärankan vierustaa, aina alaselkään asti. Keskity hengittämään syvään ja rauhallisesti. Koita pitää rytminä ”yksi hengitys, yksi painallus”. Harjoittele säännöllisesti ja huomaat eron stressitasoissasi.

Päänsärystä eroon

Usein päänsärky johtuu jäykistä niska-hartiaseudun lihaksista. Istumme päivittäin jopa yli 10 tuntia. Kirjaa lukiessa, matkapuhelinta tutkiessa ja näyttöpäätteellä työskennellessä hartoihin kohdistuu voimakasta staattista rasitusta. Kipukoukulla lymfa- ja verenkierto vilkastuu ja veri pääsee paremmin virtaamaan aivoihin. Tuhannet käyttäjät ovat saaneet apua päänsärkyyn lisäämällä hartioiden pyörittelyn ja Kipukoukku-painelun päivittäisiin tapoihinsa.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland