Kinesioteippi K-Active Elite oranssi 50mm x 5m rulla

Kinesioteippi K-Active Elite oranssi 50mm x 5m rulla

€16.90

Normaalihinta 18.90 €

Katso kaikki K-active - vaihtoehdot tästä ►

K-Active Elite 50mm x 5m kinesioteippi on optimoitu Stratagel-liimalla, joka on hellävarainen iholle ja erittäin pitkäikäinen

K-Active on uuden sukupolven kinesioteippi. Japanilaisen Nitto Denkon kehittämä tuote, jota käytetään yleisimmin vähentämään kipua ja lisäämään liikkuvuutta sekä lihasvoimaa. Menetelmää voidaan käyttää tukemaan elimistön omaa paranemisprosessia mm. verenkierto- ja lymfajärjestelmän sekä neurofysiologisten tekijöiden kautta.

K-Active Elite sopii erityisesti eri lääketieteen tarkoituksiin ja urheilutoimintaan. Se sopii myös herkälle iholle erinomaisen laatunsa ansiosta. Optimoitu Stratagel® -teknologia on hellävarainen iholle tarjoten samalla pitkäikäisen kiinnityksen –  myös ääriolosuhteissa.

K-Active kinesioteipin ominaisuuksia

Lateksittomat K-Active kinesioteipit valmistetaan puuvillasta ja akryyliliimasta, joka ei aiheuta ihoärsytystä eikä jätä jäämiä iholle käytön jälkeen. Teippaus pysyy iholla jopa yli viikon ajan. Suihkun kestävä.

Käyttöohje - puhdista iho perusteellisesti ennen teipin asettamista. Erittäin karvaiset ihoalueet on hyvä ajella ennen teippausta - venytä lihasta tai ihoa ja kiinnitä teippi. Kinesioteippiä voidaan myös venyttää erityistilanteissa poistaaksesi kinesioteipin, vedä ihokarvojen kasvusuuntaisesti

Väri: oranssi


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland