Kinesioteippi K-Active Classic musta 50mm x 5m rulla

Kinesioteippi K-Active Classic musta 50mm x 5m rulla

€19.90

Katso kaikki K-active - vaihtoehdot tästä ►

K-Active Classic 50mm x 5m kinesioteippiä käytetään yleisimmin vähentämään kipua ja lisäämään liikkuvuutta sekä lihasvoimaa

K-Active on uuden sukupolven kinesioteippi. Japanilaisen Nitto Denkon kehittämä tuote, jota käytetään monenlaisiin fysioterpian osa-alueisiin, mukaan lukien TULE-ongelmiin, arpien hoitoon, lymfaödeemaan ja pediatriaan. Urheilupuolella kinesioteippauksen käyttäjiin lukeutuvat monet maailman huiput. Kinesioteippausta käytetään yleisimmin vähentämään kipua ja lisäämään liikkuvuutta sekä lihasvoimaa. Menetelmää voidaan käyttää tukemaan elimistön omaa paranemisprosessia mm. verenkierto- ja lymfajärjestelmän sekä neurofysiologisten tekijöiden kautta.

K-Active kinesioteipin ominaisuuksia

Lateksittomat K-Active kinesioteipit valmistetaan puuvillasta ja akryyliliimasta, joka ei aiheuta ihoärsytystä eikä jätä jäämiä iholle käytön jälkeen. Teippaus pysyy iholla jopa yli viikon ajan. Suihkun kestävä.

Käyttöohje - puhdista iho perusteellisesti ennen teipin asettamista. Erittäin karvaiset ihoalueet on hyvä ajella ennen teippausta - venytä lihasta tai ihoa ja kiinnitä teippi. Kinesioteippiä voidaan myös venyttää erityistilanteissa poistaaksesi kinesioteipin, vedä ihokarvojen kasvusuuntaisesti.

Väri: musta


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland