Kasvovisiiri VH001

Kasvovisiiri VH001

€19.90

Normaalihinta 39.90 €

Katso kaikki tämän tuotekategorian vaihtoehdot tästä ►

VH001 Kasvovisiiri on suunniteltu suojaamaan käyttäjiä, jotka työskentelevät läheisessä kontaktissa tartuntatauteja sairastavien kanssa tai esimerkiksi palvelualan tehtävissä

Kasvovisiiri VH001 on jatkuvaan käyttöön tarkoitettu CE-merkitty henkilösuojain, joka on suunniteltu suojaamaan läheisessä kontaktissa tartuntatauteja sairastavien kanssa olevia henkilöitä, kuten COVID-19 hoidon yhteydessä. VH001 on laadukas Euroopassa valmistettu sairaalaluokan kokokasvovisiiri käytettäväksi vaativissa kliinisissä tehtävissä. Varustettu suurella koko kasvot peittävällä suojalla, joka suojaa käyttäjän limakalvot roiskeilta.

VH001 kasvovisiirin ominaisuudet

Visiiri on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön ja se on helppo puhdistaa. Säädettävä tarrakiinnitys takaa hyvän istuvuuden. Häikäisysuojattu polykarbonaattivisiiri tarjoaa täyden optisen näkyvyyden. Kiinnityshihnassa täysileveä ja tyköistuva otsatyyny on biotestattu ja lääketieteellisten laitteiden mukainen.

Puhdistusohje: visiiri pyyhitään käytön jälkeen kauttaaltaan alkoholipohjaisella desinfiointiaineella. Irrotettava otsatyyny: konepesu 40 °C. Huom. visiirissä ei ole kuvassa näkyvää valkoista kanttausta.

EU:ssa valmistettu kasvovisiiri noudattaa henkilönsuojaimia koskevia standardeja (UNI EN 166: 2004, Cat I).


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland