Hugo Frosch kuumavesipullo fleece-päällisellä

Hugo Frosch kuumavesipullo fleece-päällisellä

€19.95

Hugo Frosch kuumavesipullo fleece-päällisellä soveltuu käytettäväksi terapeuttisena välineenä esimerkiksi vilustumiseen, kuukautiskipuihin, kipeytyneisiin lihaksiin, särkyyn ja kramppeihin. Ihanteellinen huonosta ääreisverenkierrosta kärsiville. Kuumavesipullon lämpö saattaa lievittää myös synnytyksen supistelukipua sillä lämpö purkaa kipua molekyylitasolla.

Perinteinen kuumavesipullo on puettu pehmeään ja lämpimään fleece-päälliseen, mikä lisää käyttömukavuutta entisestään. Ekologinen vaihtoehto mm. mikrossa lämmitettävälle lämpötyynylle.

Ei mikä tahansa lämmitin – Saksalaiset Hugo Frosch – kuumavesipullot ovat kestäviä, pitkäikäisiä ja käytössä turvallisia; tuotteessa ei ole käytetty haitallisia ainesosia, ja se turvallisuustestataan säännöllisesti puolueettoman viranomaisen (TÜV) toimesta. Turvakiinnityksella on kahden vuoden laatutakuu.

– lämmittimeksi kylmille jaloille, sänkyyn, mökille – lievittämään lihas- tai nivelkipua – vilustumisoireisiin, kramppeihin – rentouttamaan jännittyneitä lihaksia.

Ominaisuuksia

Valmistettu kestomuovista. Turvallisuustestattu; patentoitu turvakiinnitys. Kumiton ja lateksiton. Ei PVC:tä, ftalaatteja tai pehmentimiä. Klassinen malli, kohokuvioitu pinta. Kierrätettävä materiaali. Koko: 1.8 L. Vesisäiliön mitat: 25 x 19,5 cm. CE-merkitty 93/42 EEC luokan 1 laite. TÜV:in turvallisuustestauttama tuote. Soveltuu myös laitoskäyttöön; steriloinnin kestävä (maks. 100 °C).

Värit

Punainen kuumavesipullo punaisella fleecepäällisellä tai

Valkoinen kuumavesipullo valkoisella fleecepäällisellä.

Hoito-ohje

Fleece-päällinen polyesteriä, pesu 40 °C.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland