Hartiahieroja

Hartiahieroja

€89.90

Gymstick hartiahieroja on todella tehokas hartoiden hierontalaite, jolla saat aikaiseksi miellyttävän hierontakokemuksen

Hartiahierojassa on uniikkirytminen ”naputushieronta”. Hieroja sisältää 22 erilaista rytmistä hierontaa, jotka ovat säädettävissä kymmeneen eri voimakkuuteen. Muotoillut käsikahvat hierovat ja rentouttavat samalla käsiä. HIerontalaitteella voi hieroa hartijoiden lisäksi myös muita “jumiutuneita” lihaksia.

Hartiahierojan käyttö vetreyttää lihaksia, rentouttaa niskaa, hartioita, reisiä, pakaroita sekä myös muita kehon lihaksia

Lämmitystoiminto tuo lisää mukavuutta nopeuttaen samalla tehokkaasti aineenvaihduntaa ja polttaen näin kehon ylimääräistä rasvaa. Korkealaatuinen lämpötilanhallintajärjestelmä, virtapiirisuoja ja automaattinen ajastin varmistavat laitteen turvallisen käytön.

Hartiahierojan ominaisuudet

22 erilaista rytmistä hierontaa ajastimella, 10 eri hierontavoimakkuutta. Materiaali: helppohoitoinen synteettinen nahka. Muotoillut käsikahvat tehostavat hierontaa ja hierovat käsiä. Helppokäyttöinen integroitu hallintalaite LED-näytöllä sekä Power-, Mode- ja Heat -näppäimillä. Verkkovirta: 220 V / 50 Hz. Teho: 180 W. Sisältää: Hierontalaitteen kädensijoilla sekä käyttöohjeet (FIN, SWE, ENG).


Tuote on tilapäisesti loppunut.

info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland