Kävelysauvat

Kävelysauvat

€8.95

Normaalihinta 19.90 €

Laadukkaat Gymstick Walker perussauvat kaikille sauvakävelyn harrastajille

Pehmustettu kahva ja peukalohihna mahdollistavat oikeaoppisen sauvakävelytekniikan. Kestävä kovametallipiikki. Pakkauksessa sauvapari.

Terveysfaktoja sauvakävelystä

Sydämen syke on 5-17 lyöntiä minuutissa korkeampi kuin tavallisessa kävelyssä. Energiankulutus keskimäärin 20 % korkeampi tavalliseen kävelyyn mutta jopa 46 % suurempi energiankulutus mitattu. Vähentää niska-hartiaseudun kipuilua ja lihaskireyttä. Niskan ja selkärangan liikkuvuus paranee huomattavasti. Eniten työskentelevät käden ojentajat ja koukistajat, hartialihasten takaosat, isot rintalihakset ja leveä selkälihas. Kuormittaa polvia ja niveliä vähemmän kuin tavallinen kävely kuluttaa kesimäärin 400 kaloria tunnissa (tavall. kävelyn keskikulutus 280 kcal/h).

Sauvat tuovat turvallisuutta liukkaalla säällä

Sauvakävelylenkin tulisi kestää 30 min- 2 tuntia. Askelluksen pitäisi olla tasainen ja sydämen syke 120-150/min välillä. Sauvakävelystä hyötyvät erityisesti henkilöt jotka etsivät kokonaisvaltaista liikuntaharrastusta, jotka eivät voi hölkätä tai juosta mutta haluavat liikunnasta saman hyödyn, jotka haluavat pudottaa painoaan ja voida paremmin, jotka kärsivät huonosta tasapainosta ja liikkuvuudesta, joilla on liikuntarajoitteita ja kipeytyvät nivelet, jotka tarvitsevat turvallisen ja tehokkaan tavan kuntoutua, joille pelkkä kävely ei riitä.

Kävelysauvojen pituus: 115 cm, soveltuu n. 165-170 cm pitkälle henkilölle.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland