EasyTENS - kivunlievittäjä

EasyTENS - kivunlievittäjä

€29.00

Normaalihinta 69.00 € kpl (kampanjahinta voimassa 29.5.23 asti)

Katso kaikki TENS-laitteet tästä ►

EasyTENS on helppokäyttöinen kaksikanavainen digitaalinen TENS-laite akuuttien ja kroonisten kipujen lievitykseen

EasyTENS - kivunlievittäjässä on kaksi esiasetettua tilaa ja neljä elektrodityynyä. Se on kompakti ja kevyt, joten voit kätevästi kuljettaa sitä mukanasi. TENS on tehokas ja turvallinen kivunlievityskeino, jota voidaan käyttää mm. seuraaviin tiloihin: nivelrikko, niska- ja selkäkipu, osteoporoosi-kipu, issias, revähdykset ja urheiluvammat, kuukautiskipu, migreeni, rannekanavaoireyhtymä, raajojen haamukipu, post-operatiivinen kipu jne..

EasyTENS - kivunlievittäjän tekniset tiedot

EasyTENS - kivunlievittäjässä on viisi erilaista valmista toimintatilaa, jotka tekevät siitä helppokäyttöisen. Hoitoaika valittavissa 15-60 min. Pulssin taajuus 1-200hz ja pituus 50-250 us ovat halutessa säädettävissä. Voimakkuus: 110 mA. Impulssimuoto: Symmetrinen yksifaasinen suorakulmainen, kaksi moodia. 2 x AA paristot, Heikon akun havaitseminen ja automaattinen virrankatkaisu 5 minuutin kuluttua käytön lopettamisesta. Paino 45g, mitat 120 x 30 x 15mm.

Pakkauksen sisältö

1 laite, 4 kpl elektrodeja, kaksoisjohdin, pehmeä pussi, pikakäyttöohje, 2 x AAA paristot ja kaulanauha.

Mitä on TENS?

TENS (Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation) on ihon kautta tapahtuva sähköinen hermostimulaatio, joka pääsee syvemmälle kuin ihon kautta tapahtuva hieronta. TENS-laite lähettää pienitaajuisia sykäyksiä, jotka aktivoivat kehon omia kipua lievittäviä mekanismeja. Sähköimpulssit saavat veren kiertämään, lihakset rentoutumaan ja väsymyksen kaikkoamaan. Menetelmää käytetään yleisesti myös sairaaloissa ja erityisesti urheilulääkäreiden vastaanotoilla.

TENS-laite lähettää hoidettavaan kohteeseen kevyitä sykäyksiä, jotka vaikuttavat kahdella eri tavalla; tuntohermoja stimuloimalla tieto kivusta estyy kulkeutumasta aivoihin. Toisaalta, alhaisella teholla käytettynä TENS-laitteen aikaansaama lihasten supistuminen, jonka aivot tulkitsevat lihasharjoitteluksi, jonka seurauksena elimistö alkaa tuottamaan omia kivunlievityshormonejaan, endorfiineja.

TENS-hoidon kontraindikaatiot

Sydämentahdistin, epilepsia, raskausaika (ennen 17. raskausviikkoa). Ei tule käyttää alle 8 -vuotiaalle lapselle, sydämen tai metallisen implantin päällä, kaulavaltimolla, kurkunpään tai nielulihasten alueella, niskan etu/sivuosissa, silmiin tai silmänympärysiholla, märällä iholla. Vältä elektronisten laitteiden, kuten mikroaaltouunin käyttöä hoidon aikana. Ei tule käyttää autolla ajettaessa. Huomaathan, että hoitava lääkäri tai muu terveydenhuollon ammattilainen auttaa mielellään sinua löytämään parhaat hoitoalueet sekä asetukset terveydentilasi mukaisesti!

Tuotekoodi: F002.1


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland