Ale

Diili: Verenglukoosin seurantajärjestelmä CONTOUR® XT

18.90 10.00

SKU: contourxt-1 Kategoria

Varastossa

FacebookTwitterGoogle PlusPinterestLinkedin

Tuoteseloste

Verensokerin mittaaminen uutta teknologiaa käyttäen: CONTOUR XT –verensokerimittari ja CONTOUR NEXT -verensokeriliuskat – uskomattoman yksinkertainen käyttää
  • • Aloituspakkaus: Verenglukoosin seurantajärjestelmä CONTOUR®  XT on käyttövalmis heti pakkauksesta otettaessa.
  • • Bayerin ainutlaatuisen Ei Koodausta -teknologian ansiosta voit mitata tarvitsematta huolehtia siitä, oletko muistanut koodata mittarin. Contour Next -verensokeriliuskat luetaan CONTOUR XT -verensokerimittarilla. CONTOUR XT -verensokerimittari on erittäin käyttäjäystävällinen ja luotettava. CONTOUR XT-mittari soveltuu sekä yksityis- että ammattikäyttöön.

Verenglukoosin seurantajärjestelmä CONTOUR® XT -verensokerimittari lukee CONTOUR NEXT -verensokeriliuskoja. Mittari koodautuu eli kalibroituu joka kerta, kun uusi CONTOUR NEXT –liuska asetetaan paikalleen. Mittaria ei siten tarvitse koodata manuaalisesti. Ei Koodausta™ -toiminnon ansiosta mittaaminen on helppoa ja vältetään tavallisin virhetuloksen syy – väärä kalibrointi.

CONTOUR® XT aloituspakkaus sisältää verensokerimittarin, 5 Contour Next -liuskaa, Microlet2 -pistolaitteen, 5 Microlet2 -lansettia. Bayerin uudet Contour-verensokerimittarit täyttävät uuden ISO 15197:2003 laatustandardin tarkkuusvaatimukset.