Ale

Diili: SANABRUX purentakisko + Bonyf puhdistustabl. yhteishintaan

95.95 79.00

SKU: A019-1 Kategoria Tag:
Clear
FacebookTwitterGoogle PlusPinterestLinkedin

Tuoteseloste

Suojaa hampaita bruksismin aiheuttamalta kulumiselta. SANABRUX purentakisko narskutukseen on lämpömuotoiltava, joustava  ja käytössä miellyttävä!

Sanabrux purentakisko on oraalinen laite, joka suojaa hampaita narksutuksen eli bruksismin aiheuttamalta kulumiselta. Laite on alkuperäinen sveitsiläsvalmisteinen terveydenhuollon laite, joka on valmistettu lääketieteelliset- ja elintarvikkeille laaditut vaatimukset täyttävästä lateksittomasta materiaalista. Suojamuotti muotoillaan suuhun sopivaksi keitinvedessä kuumentamalla. Pehmeän materiaalin ansiosta laite on käytössä miellyttävä eikä aiheuta hiertymiä suuhun. Väriaineeton ja allergisoimaton.

Miten purentakisko toimii?

Yksinkertaisen käyttöohjeen avulla muotoilet kiskon helposti kotonasi ja saat sen heti käyttövalmiiksi. Kiskomuotti asetetaan kattilaan veteen lämpömittarin kanssa (pakkauksen mukana). Saavutettuaan optimaalisen lämpötilan, poistetaan kiskomuotti vedestä ja asetetaan suuhun ylähammasrivistöön. Pakkauksen mukana olevan painantalevyn avulla kisko muotoutuu helposti hammasrivistön mukaisesti. Lopuksi kisko huuhdellaan kylmässä vedessä. Tämän jälkeen Sanabrux on käyttövalmis.

Katso myös tämä tuote: Bonyf Express – puhdistustabletit suukojeille

Lisätiedot

Valitse

Sanabrux + Bonyf tabl. 1 pak.