Ale

Diili: MEDIFLOW® vesityyny

130.00 79.00

SKU: H0015-1 Kategoria
FacebookTwitterGoogle PlusPinterestLinkedin

Tuoteseloste

Ylellinen MEDIFLOW® Waterbase Pillow – vesityyny on kehitetty alunperin kroonisista niskavaivoista kärsiville ihmisille. Johns Hopkins University`n School of Medicine on tehnyt tutkimuksia Mediflow vesityynystä sekä useista muista tyynyistä. Tutkimustulokset kertovat yksiselitteisesti, että Mediflow vesityynyn avulla koehenkilöiden niska-hartiaseudun vaivat sekä aamuisin ilmenevät kivut ja jäykkyys olivat selkeästi vähentyneet ja heidän yöunensa oli huomattavasti laadukkaampi.

Vedellä täytetty tyyny on herätessäsi samassa paikassa kuin nukkumaan käydessäsi, eikä tyynyä tarvitse möyhiä tai taitella pään alle. Unen laatu paranee kun uni ei ole katkonaista.

Mikä vesityyny on?

1. Mediflow vesityynyn ylellisen pehmeä hypo-allergeeninen DuPont-polyesterikerros antaa korkealuokkaisen nukkumismukavuuden.

2. Mediflow vesityynyn lämmöneristyskerros estää kehon lämpötilan laskemista yön aikana pään, hartioiden ja niskan alueelta. Tämä on tärkeä ominaisuus tyynyn mukavuutta ajatellen.

3. Mediflow vesityynyn perustana oleva vesitasku mukautuu nukkujan liikkeisiin yön aikana. Yksinkertaisten ohjeiden avulla tyyny on helppo täyttää ihanteelliseksi jokaisen nukkujan yksilöllisiin tarpeisiin – soft, medium tai firm. Patentoitu Mediflow vesityyny on korkealaatuinen, ylellinen tyyny, jonka voi säädellä yksilöllisesti sopimaan jokaiselle. Ainutlaatuinen veden ja pehmeän hypoallergeenisen kuidun yhdistelmä sekä lämpöä eristävä kerros takaavat syvän ja virkistävän yöunen. Tyynyn mitat 51 x 71 x 13.5 cm.

Lue lisää täältä!

Valikoimissamme on myös: LabTex Care Nordic® vesityyny

Lisätiedot

Vaihtoehdot - Mediflow

B) Mediflow 2 kpl, yht. 169.90;