Cleane - ladattava aknepuikko

Cleane - ladattava aknepuikko

€69.95

Normaalihinta 99.00 €

Cleane - aknepuikko tuhoaa finnejä aiheuttavia bakteereita paikallisesti, jolloin ihon on mahdollista parantua luonnollisesti. Tuloksia voidaan havaita jo 24 tunnissa

CLEANE Blue Light – aknenhoitolaitteessa sovelletaan Blue Light -teknologiaa yhdistettynä lämpöterapiaan. Sinisellä aallonpituudella on luonnollinen bakteereita tuhoava ja erityisesti iho-ongelmia parantava vaikutus. Cleane aknenhoitolaite tuottaa tiivistetyn valonsäteen suoraan hoidettavalle iho-alueelle. Blue Light -valon lisäksi laite tuottaa samanaikaisesti turvallisen määrän lämpöä suoraan tulehtuneeseen finniin, joka tuhoaa bakteerien toimintaa ylläpitäviä proteiineja. 

Cleane Blue Light on erittäin tehokas täsmähoito

Sinisen valon ja lämpöterapian yhdistelmä tuhoaa finnejä aiheuttavia bakteereja, jolloin myös tulokset ovat erittäin nopeasti havaittavissa. Finnit alkavat pienentyä ja parantua tuntien sisällä hoidon päättymisestä. Cleane mahdollistaa turvallisen ja lääkkeettömän hoidon ilman sivuvaikutuksia eikä hoidosta jää arpia kuten finnien omatoimisesta puristelusta. Aknenhoitolaite on helppokäyttöinen ja uudelleenladattava, jolloin pattereita tai täydennysosia ei tarvita.

Cleanen ominaisuudet ja käyttö

Laitteen latausaika: 45 min. Yksittäisen hoidon kesto: 2,5 minuuttia jonka jälkeen hoidettu finni puhdistuu luonnollisesti 24 tunnin ajan. Meikkipuikon kokoinen laite kulkee kätevästi vaikka käsilaukussa ja finnejä voi hoitaa missä ja milloin vain. Cleane-terapia tehoaa lieviin ja keskivaikeisiin iho-ongelmiin. Hoitoa suositellaan otettavaksi 2-3 kertaa päivässä mutta myös toistuvasti ensimmäisen kättökerran jälkeen. Voidaan käyttää myös meikin päälle. Puhdistus: hoitopää puhdistetaan kostealla puhtaalla kankaalla. CE-merkitty tuote. Läpimitat 24 x 77mm, paino: 27g.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland