Cleane - ladattava aknepuikko

Cleane - ladattava aknepuikko

€69.00

Normaalihinta 99.00 €

Cleane - aknepuikko tuhoaa finnejä aiheuttavia bakteereita paikallisesti, jolloin ihon on mahdollista parantua luonnollisesti

Cleane – aknenhoitolaitteessa sovelletaan Blue Light -teknologiaa yhdistettynä lämpöterapiaan. Sinisellä aallonpituudella on luonnollinen bakteereita tuhoava ja erityisesti iho-ongelmia parantava vaikutus. Cleane tuottaa lämpöä sekä tiivistetyn valonsäteen suoraan hoidettavalle iho-alueelle. Menetelmä tuhoaa bakteerien toimintaa ylläpitäviä proteiineja ja positiivisia vaikutuksia voidaan havaita iholla jo 24 tunnissa.

Cleane - tehokasta täsmähoitoa ongelmaiholle

Sinisen valon ja lämpöterapian yhdistelmä tuhoaa finnejä aiheuttavia bakteereja, jolloin myös tulokset ovat erittäin nopeasti havaittavissa. Finnit alkavat pienentyä ja parantua tuntien sisällä hoidon päättymisestä. Cleane mahdollistaa turvallisen ja lääkkeettömän hoidon ilman sivuvaikutuksia eikä hoidosta jää arpia kuten finnien omatoimisesta puristelusta.

Ominaisuudet ja käyttö

Toimii ilman paristoja. Laitteen latausaika on n. 45 min. Yksittäisen hoidon kesto: 2,5 minuuttia jonka jälkeen hoidettu finni puhdistuu luonnollisesti 24 tunnin ajan. Meikkipuikon kokoinen laite kulkee kätevästi vaikka käsilaukussa. Hoito tehoaa lieviin ja keskivaikeisiin iho-ongelmiin. Hoitoa suositellaan otettavaksi 2-3 kertaa päivässä mutta myös toistuvasti ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

Laitteen puhdistus: hoitopää puhdistetaan kostealla puhtaalla kankaalla. CE-merkitty tuote. Läpimitat 24 x 77mm, paino: 27g.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland