Cleane - ladattava aknehoitopuikko

Cleane - ladattava aknehoitopuikko

€69.00

CLEANE Blue Light – aknenhoitolaitteessa sovelletaan Blue Light -teknologiaa yhdistettynä lämpöterapiaan. Cleane - aknepuikko tuhoaa finnejä aiheuttavia bakteereita paikallisesti, jolloin ihon on mahdollista parantua luonnollisesti. Tuloksia voidaan havaita jo 24 tunnin sisällä hoidon aloittamisesta.

Sinisellä aallonpituudella on luonnollinen bakteereita tuhoava ja erityisesti iho-ongelmia parantava vaikutus. Cleane aknenhoitolaite tuottaa tiivistetyn valonsäteen suoraan hoidettavalle iho-alueelle. Blue Light -valon lisäksi laite tuottaa samanaikaisesti turvallisen määrän lämpöä suoraan tulehtuneeseen finniin aiheuttaen “lämpöshokki” -reaktion, joka tuhoaa bakteerien toimintaa ylläpitäviä proteiineja. Cleane Blue Light on erittäin tehokas täsmähoito; sinisen valon ja lämpöterapian yhdistelmä tuhoaa finnejä aiheuttavia bakteereja, jolloin myös tulokset ovat erittäin nopeasti havaittavissa. Finnit alkavat pienentyä ja parantua tuntien sisällä hoidon päättymisestä. Cleane mahdollistaa turvallisen ja lääkkeettömän hoidon ilman sivuvaikutuksia eikä hoidosta jää arpia kuten finnien omatoimisesta puristelusta.

Aknenhoitolaite on helppokäyttöinen ja uudelleenladattava, jolloin pattereita tai täydennysosia ei tarvita. Laite on täysin ladattu 45 minuutissa. Yksittäisen hoidon kesto on vain 2,5 minuuttia jonka jälkeen hoidettu finni puhdistuu luonnollisesti 24 tunnin ajan. Meikkipuikon kokoinen laite kulkee kätevästi vaikka käsilaukussa ja finnejä voi hoitaa missä ja milloin vain!

Cleane tehoaa lieviin ja keskivaikeisiin iho-ongelmiin ja sen positiiviset vaikutukset aknen hoidossa on todistettu kliinisissä kokeissa. Hoitoa suositellaan otettavaksi 2-3 kertaa päivässä mutta myös toistuvasti ensimmäisen kättökerran jälkeen. Voidaan käyttää myös meikin päälle. Suositellaan hoitopään puhdistamista säännöllisesti. Cleane Blue Light on sertifioitu terveydenhoidon laite.

Läpimitat 24 x 77mm, paino: 27g.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland