BONYplus Express - puhdistustabletit suukojeille

BONYplus Express - puhdistustabletit suukojeille

€16.95

Suukojeiden, kuten hammasproteesien ja uniapneakiskojen, puhdistaminen on tärkeää bakteerikertymien ehkäisemiseksi. BONYplus Express poretabletit ovat tehokkaita mutta hellävaraisia. Puhdistaminen käy helposti ja nopeasti ja näin varmistetaan suukojeen maksimaalinen käyttöikä.

Poretabletit vähentävät plakin muodostumista, kirkastavat suukiskoja, ehkäisevät hajuja sekä poistavat tahroja ja jäämiä. Poistaa biofilmin ja jättää kiskoihin raikkaan mintun maun ilman limakalvoärsytystä. Fosfaatiton. Yksi pakkaus sisältää 32 poretablettia. Vaikuttavia ainesosia Natriumbikarbonaatti, kaliumperoksimonosulfaatti ja sitruunahappo.

Huomioi ennen käyttöä

Vain ulkoiseen käyttöön. Hävitä liuos käytön jälkeen. Älä käytä tuotetta mikäli olet allerginen jollekin sen ainesosalle. Älä laita tablettia suuhun. Tablettipulveri voi aiheuttaa silmävaurion. Älä juo liuosta tai käytä sitä suuvetenä. Huuhtele suukoje huolellisesti ennen suuhun asettamista. Lopeta tuotteen käyttö ja käänny lääkärin puoleen mikäli havaitset ihoärsytystä, turvotusta tai kipua käytön jälkeen. Säilytettävä kuivassa paikassa. Kertakäyttöinen.

Ainesosaluettelo

Sodium Bicarbonate, Potassium Monopersulfate, Citric Acid, Lactose, Sodium Carbonate, PVP/VA Copolymer, Sodium Lauryl Sulfate, Peppermint Flavour, CI 73015.

Rekisteröity luokan I lääkinnälliseksi laitteeksi.

Maahantuoja / jakelija: LabTex Oy


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland