BONYPlus Express - puhdistustabletit suukojeille

BONYPlus Express - puhdistustabletit suukojeille

€4.90

Normaalihinta 16.95 € (erän parasta-ennen-päiväys 1/2023!)

BonyPlus Express puhdistustabletit kuorsaus- ja uniapneakiskojen sekä hammasproteesien tehokkaaseen ja hellävaraiseen puhdistamiseen

Suukojeiden puhdistaminen on tärkeää bakteerikertymien ehkäisemiseksi ja käyttöiän maksimoimiseksi. BonyPlus on poretabletti, jolla suukojeen puhdistaminen käy helposti ja nopeasti. Poretabletit vähentävät plakin muodostumista, kirkastavat suukiskoja, ehkäisevät hajuja sekä poistavat tahroja ja jäämiä. Poistaa biofilmin ja jättää kiskoihin raikkaan mintun maun ilman limakalvoärsytystä.

Yksi BonyPlus Express -pakkaus sisältää 32 poretablettia. Vaikuttavia ainesosia ovat natriumbikarbonaatti, kaliumperoksimonosulfaatti ja sitruunahappo. Fosfaatiton.

Huomioi ennen BonyPlus puhdistustablettien käyttöä

Vain ulkoiseen käyttöön. Hävitä liuos käytön jälkeen. Älä käytä tuotetta mikäli olet allerginen jollekin sen ainesosalle. Älä laita tablettia suuhun. Tablettipulveri voi aiheuttaa silmävaurion. Älä juo liuosta tai käytä sitä suuvetenä. Huuhtele suukoje huolellisesti ennen suuhun asettamista. Lopeta tuotteen käyttö ja käänny lääkärin puoleen mikäli havaitset ihoärsytystä, turvotusta tai kipua käytön jälkeen. Säilytettävä kuivassa paikassa. Kertakäyttöinen.

Ainesosaluettelo: Sodium Bicarbonate, Potassium Monopersulfate, Citric Acid, Lactose, Sodium Carbonate, PVP/VA Copolymer, Sodium Lauryl Sulfate, Peppermint Flavour, CI 73015. Luokan I lääkinnällinen laite.

Maahantuoja / jakelija: LabTex Oy


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland