Allergiatyyny – standard LabTex Care Nordic®

Allergiatyyny – standard LabTex Care Nordic®

€39.00

Katso kaikki tämän tuotekategorian vaihtoehdot tästä ►►

Kotimainen LabTex Care Nordic® allergiatyyny pölyallergisille ja herkkäihoisille

LabTex Care Nordic® allergiatyyny valmistetaan tarkan laatuohjeistuksen mukaan. Tyynyssä käytettävä kangas on galanteroitua ja tiiviistä eikä pölytä vanukuituja tyynyn läpi. Raaka-aineet ovat haitta-aineettomia, väriaineet myrkyttömiä ja moderni tuotantotekniikka säästää energiaa ja vettä.

Allergiatyynyn materiaalit

Materiaalit 70 % puuvilla / 30 % polyesteri. Paloluokitus SL2. Väri Valkoinen. Täyte Paakkuuntumaton pallokuituvanu. Mitat 50 x 60 cm / 500 g. Hoito-ohje Konepesu 60 °C, rumpukuivaus matalassa lämpötilassa. Lämpödesinfioinninkestävä 70 °C/10 min.

Miksi allergiatyyny on hyvä valinta

Allergiatyynyllä on hyvä pesukesto. Se on laitospesunkestävä ja on näin ollen erinomainen valinta niin laitos- kuin kotikäyttöön. Tyynyn sisällä käytetään paakkuuntumatonta kevyttä polyesteri-pallokuituvanua. Puhtaat sekoittamattomat kuidut ovat pitkäikäisiä ja soveltuvat siksi myös allergikoille. Tyynyn sisältämien selkeiden ja tiiviiden pallojen ansiosta tyyny ei litisty helposti käytössä. Pallokuitu pitää pesusta ja antaa puhtaana levollisen ja virkistävän unen käyttäjälleen. Tyyny voidaan myös kuivata kuivausrummussa matalassa lämpötilassa jolloin käsin pöyhimistä ei tarvita.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland