Ääniaaltoterapialaite Novasonic Deluxe

Ääniaaltoterapialaite Novasonic Deluxe

€167.00

Kompakti ja hienosäätöinen kivunlievitysmenetelmä, jossa hoidettavalle alueelle kohdistetaan ääniaaltoja erityisen äänipään kautta. Ääniaallot ulottuvat n. 5,5 cm:n syvyyteen kudoksessa hoitaen hankalastikin saavutettavia kipualueita.

Ääniaaltoterapia on tehokas, turvallinen ja yksinkertainen täsmähoitomuoto, joka säännöllisesti käytettynä helpottaa kipuja mm. seuraavissa tiloissa: reumatismi, artriitti, migreeni, sinuiitti, bronkiitti, hermosärky, selkäkipu, iskias, noidannuoli, fibroosi, jäätynyt olkapää, tenniskyynärpää, välilevynpullistus, ruhjevammat, nivelvaurio, nyrjähdys, kramppi, urheiluvamma, kasvokipu ja huono verenkierto. Ääniaaltoterapia hoitaa kivuntuntemuksen lisäksi myös kivun syytä, sillä menetelmä edistää verenkiertoa kipualueella.

Novasonic laitetta on testattu ja käytetty erilaisten kiputilojen hoitoon maailmanlaajuisesti usean vuosikymmenen ajan, ja se on suunniteltu erilaisten kiputilojen hoitoon erityisesti kotikäytössä soveltuen myös terveydenhuollon ammattilaisille, kuten osteopaateille ja fysioterapeuteille. Luonnollinen kivunhoitomuoto, joka yksinkertaisesti auttaa elimistön omaa paranemisprosessia.

Kivunlievitys ja fysiologiset vaikutukset

Novasonic luo ääniaaltoja, jotka kulkeutuvat laitteessa olevan värähtelevän välikalvon läpi. Aaltojen taajuutta mitataan hertseissä. Yksi värähdys sekunnissa vastaa yhtä hertsiä. Ihmiskorva pystyy vastaanottamaan 16 – 20,000 hertsin välisen taajuuskantaman, jonka aivot tulkitsevat ääneksi. Kaikki laitteen lähettämät ääniaallot ovat tarkoin valikoituja ja kaikki väliaineet -olivat ne sitten kiinteitä, nesteitä tai kaasuja- lähettävät ääniaaltoja vaihtelevalla voimakkuudella. Kun ihmiskudoksen molekyylit kohtaavat ääniaaltoja, ne välittävät aaltojen vaikutukset aina seuraavaan molekyyliin. Jokainen molekyyli absorboi itseensä pienen osan aaltojen tuottamasta energiasta. Kun kaikki energia on absorboitunut, lakkaavat ääniaallot kulkeutumasta syvemmälle kudokseen. Koska ihmiskudos muodostuu miljoonista erityyppisistä molekyyleistä, nämä molekyylit myös ‘virittyvät’ eri taajuuksilla. Aina kun molekyyliin osuu aalto, joka vastaa parhaiten sen omaa taajuutta, alkaa molekyyli värähdellä voimakkaammin kuin aikaisemmin, toisinsanoen molekyyli alkaa ‘resonoida’ eli vastaanottaa aaltoenergiaa. Kyky synnyttää ääniaaltoja, jotka laukaisevat laaja-asteisen resonoinnin, on Novasonic -laitteen ainutlaatuinen ydinominaisuus.

Novasonic -aaltojen molekyyleihin vaikuttavat sysäykset saavat ne vuoroin supistumaan ja laajenemaan, toisin sanoen ilmiötä voidaan hyvin kutsua solutasolla tapahtuvaksi hieronnaksi syvällä kudoksessa. Tällainen stimulointi aiheuttaa todistetusti välitöntä soluseinämien supistelua, mikä edistää verenkiertoa ja elvyttää aineenvaihduntaa. Ääniaaltohoidon hyödylliset vaikutukset voidaan siten saavuttaa yksinkertaisesti solujen, verenkierron ja hermoston luonnollisia toimintoja stimuloimalla. Koska imu- ja selkäydinneste, rusto, lihaskudos ja erityisesti luusto johtavat Novasonicin luomia pulsseja, ovat terapeuttiset vaikutukset merkittäviä. Erityisesti nivelten kohdalla hoidolla on todettu olevan positiivisia vaikutuksia. Nivelet ovat kestävään ja suojaavaan kudostuppeen koteloituina, joten ne ovat lähestulkoon saavuttamattomissa perinteisillä hoitomenetelmillä. Novasonic -hoito ulottuu niin syvälle kudokseen kuin pinnallisiin ongelmakohtiinkin. Novasonic hoitoa voidaan antaa myös eläimille.

Pakkaus sisältää hoitoyksikön, levynmuotoisen vaihtopään normaalihoitoon sekä pallonmuotoisen vaihtopään esim. pään, sormien ja varpaannivelten hoitoon, akun ja jatkovarren, jonka avulla myös käden ulottumattomissa olevat kipualueet, kuten selkä, on helppo hoitaa. Laite on pakattu kauniiseen lippaaseen.

Ääniaallon voimakkuutta on helppo säätää yksikössä olevasta säätäjästä. Novasonic - laitteen käyttämä ääniaaltojen taajuus on 16hz - 20000hz välillä. Laitteessa on valittavana tasainen tai ‘sykkivä’ ääniaalto. Merkkivalo näyttää kun virta on päällä.

Kontraindikaatiot

Sydämen tahdistin tai tekoläppä, sydämen tykytykset, epilepsia, raskausaika, implantit, tekonivelten helat, ihotulehdukset, ekseemat, kuume, avohaavat, silmien, kilpirauhasen ja kurkunpään alue, niskan retkahdusvammat – Novasonic-hoidon aloitus aikaisintaan 3. päivänä vamman tapahtumahetkestä, ruhjevammat – Novasonic-hoidon aloitus aikaisintaan 4. päivänä vamman tapahtumahetkestä.

Mikäli olet epävarma Novasonic -hoidon sopivuudesta ja omasta terveydentilastasi, käänny tarvittaessa ensin lääkärin puoleen.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland