Ääniaaltoterapialaite Novasonic Deluxe

Ääniaaltoterapialaite Novasonic Deluxe

€209.00

Kompakti ja hienosäätöinen kivunlievitysmenetelmä akuutteihin ja kroonisiin lihas-, jänne- ja nivelkipuihin, jossa hoidettavalle alueelle kohdistetaan ääniaaltoja erityisen äänipään kautta

Ääniaallot ulottuvat n. 5,5 cm:n syvyyteen kudoksessa hoitaen hankalastikin saavutettavia kipualueita paikallisesti. Novasonic ääniaaltoterapialaitteen tuottama hellävarainen värinä ulottuu syvälle stimuloiden kudoksia, lihaksia ja hermostoa. Ääniaaltoterapia on tehokas, turvallinen ja yksinkertainen täsmähoitomuoto, joka säännöllisesti käytettynä helpottaa kipuja mm. seuraavissa tiloissa: reumatismi, artriitti, migreeni, sinuiitti, bronkiitti, hermosärky, selkäkipu, iskias, noidannuoli, fibroosi, jäätynyt olkapää, tenniskyynärpää, välilevynpullistus, ruhjevammat, nivelvaurio, nyrjähdys, kramppi, urheiluvamma, kasvokipu ja huono verenkierto.

Ääniaaltoterapia hoitaa kivuntuntemuksen lisäksi myös kivun syytä, sillä menetelmä edistää verenkiertoa kipualueella. Novasonic ääniaaltoterapialaitetta on testattu ja käytetty erilaisten kiputilojen hoitoon maailmanlaajuisesti usean vuosikymmenen ajan, ja se on suunniteltu erilaisten kiputilojen hoitoon erityisesti kotikäytössä soveltuen myös terveydenhuollon ammattilaisille, kuten osteopaateille ja fysioterapeuteille.

Novasonic ääniaaltoterapian kivunlievitys ja fysiologiset vaikutukset

Novasonic ääniaaltoterapia on luonnollinen kivunhoitomuoto, joka yksinkertaisesti auttaa elimistön omaa paranemisprosessia luomalla ääniaaltoja, jotka kulkeutuvat laitteessa olevan värähtelevän välikalvon läpi. Aaltojen taajuutta mitataan hertseissä ja yksi värähdys sekunnissa vastaa yhtä hertsiä. Ihmiskorva pystyy vastaanottamaan 16 – 20,000 hertsin välisen taajuuskantaman, jonka aivot tulkitsevat ääneksi. Kaikki laitteen lähettämät ääniaallot ovat tarkoin valikoituja ja kaikki väliaineet (olivat ne sitten kiinteitä, nesteitä tai kaasuja) lähettävät ääniaaltoja vaihtelevalla voimakkuudella. Kun ihmiskudoksen molekyylit kohtaavat ääniaaltoja, ne välittävät aaltojen vaikutukset aina seuraavaan molekyyliin. Jokainen molekyyli absorboi itseensä pienen osan aaltojen tuottamasta energiasta. Kun kaikki energia on absorboitunut, lakkaavat ääniaallot kulkeutumasta syvemmälle kudokseen. Koska ihmiskudos muodostuu miljoonista erityyppisistä molekyyleistä, nämä molekyylit myös ‘virittyvät’ eri taajuuksilla. Aina kun molekyyliin osuu aalto, joka vastaa parhaiten sen omaa taajuutta, alkaa molekyyli värähdellä voimakkaammin kuin aikaisemmin, toisinsanoen molekyyli alkaa ‘resonoida’ eli vastaanottaa aaltoenergiaa.

Ääniaaltoterapia on solutasolla tapahtuvaa syvähierontaa

Kyky synnyttää ääniaaltoja, jotka laukaisevat laaja-asteisen resonoinnin, on ääniaaltoterapian ainutlaatuinen ydinominaisuus. Novasonic -laitteen luomien aaltojen molekyyleihin vaikuttavat sysäykset saavat ne vuoroin supistumaan ja laajenemaan, toisin sanoen ilmiötä voidaan hyvin kutsua solutasolla tapahtuvaksi hieronnaksi syvällä kudoksessa. Tällainen stimulointi aiheuttaa todistetusti välitöntä soluseinämien supistelua, mikä edistää verenkiertoa ja elvyttää aineenvaihduntaa. Ääniaaltohoidon hyödylliset vaikutukset voidaan siten saavuttaa yksinkertaisesti solujen, verenkierron ja hermoston luonnollisia toimintoja stimuloimalla. Koska imu- ja selkäydinneste, rusto, lihaskudos ja erityisesti luusto johtavat Novasonicin luomia pulsseja, ovat terapeuttiset vaikutukset merkittäviä. Erityisesti nivelten kohdalla hoidolla on todettu olevan positiivisia vaikutuksia. Nivelet ovat kestävään ja suojaavaan kudostuppeen koteloituina, joten ne ovat lähestulkoon saavuttamattomissa perinteisillä hoitomenetelmillä. Novasonic -hoito ulottuu niin syvälle kudokseen kuin pinnallisiin ongelmakohtiinkin. Novasonic - ääniaaltoterapiaa voidaan antaa myös eläimille.

Novasonic pakkaus sisältää hoitoyksikön, levynmuotoisen vaihtopään normaalihoitoon sekä pallonmuotoisen vaihtopään esim. pään, sormien ja varpaannivelten hoitoon, akun ja jatkovarren, jonka avulla myös käden ulottumattomissa olevat kipualueet, kuten selkä, on helppo hoitaa. Laite on pakattu kauniiseen lippaaseen.

Ääniaallon voimakkuutta on helppo säätää yksikössä olevasta säätäjästä. Novasonic - laitteen käyttämä ääniaaltojen taajuus on 16hz - 20000hz välillä. Laitteessa on valittavana tasainen tai ‘sykkivä’ ääniaalto. Merkkivalo näyttää kun virta on päällä.

Ääniaaltoterapian kontraindikaatiot

Sydämen tahdistin tai tekoläppä, sydämen tykytykset, epilepsia, raskausaika, implantit, tekonivelten helat, ihotulehdukset, ekseemat, kuume, avohaavat, silmien, kilpirauhasen ja kurkunpään alue, niskan retkahdusvammat – Novasonic-hoidon aloitus aikaisintaan 3. päivänä vamman tapahtumahetkestä, ruhjevammat – Novasonic-hoidon aloitus aikaisintaan 4. päivänä vamman tapahtumahetkestä. Mikäli olet epävarma Novasonic -hoidon sopivuudesta ja omasta terveydentilastasi, käänny tarvittaessa ensin lääkärin puoleen.

Valmistusmaa: Tanska


Tuote on tilapäisesti loppunut.

info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland