Toimitusehdot

Verkkokauppaa koskevat toimitusehdot ja maksutavat

Yleistä
•    Verkkokauppatuotteiden toimitusaika on pääsääntöisesti korkeintaan 1 viikko tilauksesta, mutta yleensä kuitenkin 1-3 arkipäivää, postitamme lähetyksiä jokaisena arkipäivänä.
•    Pyrimme ilmoittamaan tuotteen esittelysivulla mikäli artikkeli on tilapäisesti loppunut varastostamme.
•    Toimitamme tuotteita vain manner-Suomessa (erikseen sovittuna myös ulkomaille ja Ahvenanmaalle). Toimitukset tapahtuvat Suomen Postin välityksellä. Muista kuljetusmuodoista on sovittava erikseen. Emme vastaa Postin toiminnasta johtuvista toimitusongelmista.
•    Alle 18-vuotiaiden tilaajien pitää saada tilaukselleen huoltajan suostumus.
•    Kaikki verkkokaupan hinnat sisältävät arvonlisäveron.
•    Oikeudet hintoja sekä toimituksia koskeviin muutoksiin pidätetään.

POSTIPAKETTI 8.90 € Tilaus toimitetaan Postipakettina lähimpään Postin toimipisteeseen, josta se on noudettavissa yleensä 1-3 arkipäivän kuluessa lähetyksestä, klo 18 mennessä. Huomaathan, että postimaksu on kiinteä, voit tilata rajattoman määrän tuotteita samalla postimaksulla.

KOTIPAKETTI 15.00 € Tilaus toimitetaan asiakkaan kotiovelle yleensä lähetystä seuraavana arkipäivänä klo 9-21 välillä.  Jos Posti ei tavoita vastaanottajaa kotoa, toimitetaan lähetys lähimpään noutopisteeseen.

Molempien toimitusmuotojen toimitusaika on normaalisti 1-3 arkipäivää tilauksesta, ja korkeintaan 1 viikko (ruuhka-aikana). Posti säilyttää lähetyksiä noutopisteissä 7 vuorokautta.

NOUTO Voit valita tilauksesi toimitustavaksi noudon, jolloin toimitusmaksua ei peritä. Ilmoitamme kun tilauksesi on valmis ja noudettavissa noutopisteessämme osoitteessa Pulttitie 12, 3 krs. 00880 Helsinki. Noutopisteemme on avoinna arkisin klo 9.00-15.00.

POSTIENNAKKO 18.00 € Postiennakkovaihtoehtoa ei ole erikseen valittavana verkkokaupassa. Toimitamme tuotteita postiennakkona vain poikkeustapauksissa. Mikäli haluat tilauksen toimitettavan postiennakkona, ota meihin yhteyttä puhelimitse asian sopimiseksi. Tilaus toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen, jossa postiennakkosumma suoritetaan noudon yhteydessä.

KULJETUSPALVELUMME Oma kuljetuspalvelumme toimittaa tuotteita sopimuksen mukaan suoraan kotiin tai työpaikalle Helsingissä. Tiedustelut puhelimitse 050 511 5324.

MAKSUTAVAT

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa.

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

Collector Lasku ja Osamaksu

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Credit AB:n kanssa.

Kun asiakas valitsee maksutavaksi lasku- ja osamaksuvaihtoehdon, niin hän saa automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti. Asiakas voi maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta asiakkaalla voi olla jopa 60 päivää aikaa maksaa laskunsa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.

Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita 2000 eurolla ja takaisinmaksuaika on 48 kk. Nimellinen vuosikorko on 19,2 %.

Laskun saadessaan asiakas voi valita osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee hänen laskustaan. Laskulla tai osamaksulla maksavan asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias ja teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korkoa 1,60 % kuukaudessa viivästyneeltä ajalta.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Checkout - Oma maksutapa kaikille

Postimyyntituotteita koskevat vaihto- ja palautusehdot
Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen etämyyntiä koskeva 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla puhdas, virheetön, käyttämätön ja alkuperäispakkauksessaan. Mikäli tuote on pakattu sinettipussiin, tulee pussin olla avaamaton. Kuluttajalla on oikeus kaikessa rauhassa tutustua tilaamaansa postimyyntituotteeseen kotona ja kokeilun ja tutkimisen voi tehdä kuten myymälöissä. Tuotetta ei kuitenkaan voi ryhtyä käyttämään menettämättä palautusoikeutta. 14 vrk palautusaika alkaa tuotteen vastaanottamisesta. Kun haluat tehdä palautuksen tai reklamaation, ota ensin yhteyttä LabTex Oy:n asiakaspalveluun sähköpostitse: info@labtex.fi. 14 päivän palautusoikeus koskee ainoastaan verkkokauppatilauksia.

Tutustu tuotteisiin ja lisää ostoskoriisi haluamasi tuotteet. Ota yhteyttä meihin, mikäli haluat lisätietoja tuotteisiin tai toimitukseen liittyen. Olemme kotimainen yritys ja toimittaneet luotettavasti tuotteitamme asiakkaille jo vuodesta 2007. Käsittelemme kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoudumme olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Yrityslaskutus

Laskutusmyynti julkisen- sekä yrityssektorin asiakkaille:

Tilaukset ja tarjouspyynnöt sähköpostitse info@labtex.fi

Ilmoittakaa tilauksissa seuraavat tiedot:

Tilattavat tuotteet, lukumäärä, yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero, toimitus- ja laskutusosoite sekä mahdolliset viitetiedot.

Yleiset toimitus- ja maksuehdot:

Varastotuotteiden normaali toimitusaika on 1-3 työpäivää tilauksesta.

Osa Sairaala- ja Fysioterapiaosioissa esitetyistä tuotteista on toimitustilaustuotteita, joilla on poikkeava toimitusaika. Ilmoitamme toimitusajan tilausvahvistuksessa.

Maksuehto: Laskulla 14 pv netto. Käsittelymaksu 3,90 (ALV 0 %). Rahtimaksu lähetyksen tilavuuspainon mukaan.

Yhteydenotot:

LabTex Oy
Pulttitie 12, 3 krs.
00880 Helsinki
gsm: 050 511 5324, 044 511 5324
tel/fax: 09 222 3533
sähköposti: info@labtex.fi
y-tunnus: 2539570-7

Laskutusosoite:

LabTex Oy
Myllärintie 10/76
00920 Helsinki