Novasonic Deluxe

209.00

SKU: E012 Kategoria Tags: ,
FacebookTwitterGoogle PlusPinterestLinkedin

Tuoteseloste

Novasonic on kompakti ja hienosäätöinen täsmälaite, joka lähettää hoidettavalle alueelle ääniaaltoja erityisen äänipään kautta. Ääniaallot ulottuvat n. 5,5 cm:n syvyyteen kudoksessa hoitaen hankalastikin saavutettavia kipualueita. Novasonic on tehokas, turvallinen ja yksinkertainen hoitomuoto, joka säännöllisesti käytettynä helpottaa mm. seuraavia sairauksia: reumatismi, artriitti, migreeni, sinuiitti, bronkiitti, hermosärky, selkäkipu, iskias, noidannuoli, fibroosi, jäätynyt olkapää, tenniskyynärpää, välilevynpullistus, ruhjevammat, nivelvaurio, nyrjähdys, kramppi, urheiluvamma, kasvokipu ja huono verenkierto.
Novasonic laite on suunniteltu erilaisten kiputilojen hoitoon erityisesti kotikäytössä mutta se soveltuu myös terveydenhuollon ammattilaisille, kuten osteopaateille ja fysioterapeuteille. Novasonic on luonnollinen hoitokeino, joka yksinkertaisesti auttaa elimistön omaa paranemisprosessia. Toisin kuin ultraäänihoidot, joita voidaan suorittaa vain tehtävään koulutetun ammattilaisen valvonnassa, Novasonic hoidon on todettu olevan turvallista ja vaaratonta.
Professori Erwin Schliephake, joka oli uraauurtava saksalainen tiedemies, huomasi ensimmäisenä Novasonic-ääniaaltojen parantavat ominaisuudet 1920 -luvulla. Novasonic ääniaallot kehitettiin alunperin Stuttgartissa, Länsi-Saksassa yli 40 vuotta sitten. Tänäpäivänä Novasonic laitteita valmistetaan Tanskassa.
Novasonic – kivunlievitys ja fysiologiset vaikutukset
Novasonic laite luo ääniaaltoja, jotka kulkeutuvat laitteessa olevan värähtelevän välikalvon läpi. Aaltojen taajuutta mitataan hertseissä. Yksi värähdys sekunnissa vastaa yhtä hertsiä. Ihmiskorva pystyy vastaanottamaan 16 – 20,000 hertsin välisen taajuuskantaman, jonka aivot tulkitsevat ääneksi. Kaikki Novasonic -laitteen lähettämät aallot on tarkoin valikoituja ääniaaltoja. Kaikki väliaineet -olivat ne sitten kiinteitä, nesteitä tai kaasuja- lähettävät ääniaaltoja vaihtelevalla voimakkuudella. Kun ihmiskudoksen molekyylit kohtaavat ääniaaltoja, ne välittävät aaltojen vaikutukset aina seuraavaan molekyyliin. Jokainen molekyyli absorboi itseensä pienen osan aaltojen tuottamasta energiasta. Kun kaikki energia on absorboitunut, lakkaavat ääniaallot kulkeutumasta syvemmälle kudokseen. Koska ihmiskudos muodostuu miljoonista erityyppisistä molekyyleistä, nämä molekyylit myös ‘virittyvät’ eri taajuuksilla. Aina kun molekyyliin osuu aalto, joka vastaa parhaiten sen omaa taajuutta, alkaa molekyyli värähdellä voimakkaammin kuin aikaisemmin, toisinsanoen molekyyli alkaa ‘resonoida’ eli vastaanottaa aaltoenergiaa. Kyky synnyttää ääniaaltoja, jotka laukaisevat laaja-asteisen resonoinnin, on Novasonic -laitteen ainutlaatuinen ydinominaisuus.
Novasonic -aaltojen molekyyleihin vaikuttavat sysäykset saavat ne vuoroin supistumaan ja laajenemaan, toisin sanoen ilmiötä voidaan hyvin kutsua solutasolla tapahtuvaksi hieronnaksi syvällä kudoksessa. Tällainen stimulointi aiheuttaa todistetusti välitöntä soluseinämien supistelua, mikä edistää verenkiertoa ja elvyttää aineenvaihduntaa. Novasonic -hoidon hyödylliset vaikutukset voidaan siten saavuttaa yksinkertaisesti solujen, verenkierron ja hermoston luonnollisia toimintoja stimuloimalla. Koska imu- ja selkäydinneste, rusto, lihaskudos ja erityisesti luusto johtavat Novasonic pulsseja, ovat terapeuttiset vaikutukset merkittäviä. Erityisesti nivelten kohdalla Novasonic -hoidolla on ollut positiivisia vaikutuksia. Nivelet ovat kestävään ja suojaavaan kudostuppeen koteloituina, joten ne ovat lähestulkoon saavuttamattomissa perinteisillä hoitomenetelmillä. Novasonic -hoito ulottuu niin syvälle kudokseen kuin pinnallisiin ongelmakohtiinkin!
Novasonic -hoitoa voidaan antaa myös eläimille.
Lisävarusteena pidennysvarsi

Novasonic Deluxe laitteessa on samat edut kuin Popular Plus mallissa mutta pakkauksessa on lisäksi jatkovarsi, jonka avulla myös käden ulottumattomissa olevat kipualueet, kuten selkä, on helppo hoitaa. Laite on pakattu kauniiseen lippaaseen.

Kontraindikaatiot

Novasonic-hoitoa tulisi välttää seuraavissa tilanteissa

 • sydämen tahdistin tai tekoläppä
 • sydämen tykytykset
 • epilepsia
 • raskausaika – rajoitetusti, lääkäriä konsultoitava
 • implantit, tekonivelten helat
 • ihotulehdukset, ekseemat
 • kuume
 • avohaavat
 • silmien, kilpirauhasen ja kurkunpään alue
 • niskan retkahdusvammat – Novasonic-hoidon aloitus aikaisintaan 3. päivänä vamman tapahtumahetkestä
 • ruhjevammat – Novasonic-hoidon aloitus aikaisintaan 4. päivänä vamman tapahtumahetkestä

Mikäli olet epävarma Novasonic -hoidon sopivuudesta ja omasta terveydentilastasi, käänny tarvittaessa ensin lääkärin puoleen.

Arvostelut

Ei vielä arvosteluja

Ole ensimmäinen joka lisää arvostelun “rdquo;